Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
18869
0

ФЕСЕЧКО: У 2-му бою Усику могли не дати перемогу, якби він був претендентом

Український суддя вважає, що у першому поєдинку Олександр діяв краще

ФЕСЕЧКО: У 2-му бою Усику могли не дати перемогу, якби він був претендентом
Instagram. Віктор Фесечко

Український суддя Віктор Фесечко, який працював на бою між володарем титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком з України (19–0, 13 КО) та британцем Ентоні Джошуа (24–2, 22 КО), поділився враженням від поєдинку.

«9-10 раунди були тривожними. Якщо взяти перший бій, то там Олександр відпрацював дуже грамотно, а у другому трохи гірше. Звісно, ​​Джошуа добре підготувався, перелаштувався. Так, там три раунди були напруженими. Моя думка, що грамотно спрацював кут Сані. Вони віддали раунд. Дали Олександру відновитись, віддихатися. Так що я думаю, кут спрацював добре.

Різниця у габаритах була дуже велика. Джошуа дуже високий, як баскетболіст. Також він потужний, б'є дуже жорстко, але менш рухливий. З місця б'є. Олександр багато рухається і з цього положення завдає ударів. Тому Джошуа не міг його підловити, але, звичайно, були тривожні моменти. У чемпіонських раундах Олександр уже дуже впевнено діяв та проявив себе.

Важко сказати, чи віддали б перемогу Усику, якби він боксував у статусі претендента. Навіть не готовий відповісти на це запитання. По бою тут навіть відреагував англієць. Якщо американець віддав перемогу Джошуа, то англієць віддав Олександру, але дуже близько. Тож складно відповісти. Могло бути у будь-який бік», - сказав Фесечко.

Олександр Усик 20 серпня роздільним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа і зберіг свої пояси.

Оцініть матеріал
(141)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.