Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:59
108
0

Стратегії ставок на фору у футболі

Що букмекери радять використовувати молодим, не дуже досвідченим гравцям?

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:59
108
0
Стратегії ставок на фору у футболі

Спортивні ставки рекомендовано розміщувати, керуючись тією чи іншою стратегією. Фори у футболі - досить специфічний ринок. Але все ж є моделі, що доволі продуктивні щодо ставок на гандикапи. Що букмекери радять використовувати молодим, не дуже досвідченим гравцям?

Мінусовий гандикап у кінцівці поєдинку

У рамках цієї стратегії грають за матчами, де є серйозна мотивація вирвати нічию в команди, що програє. Оптимально використовувати кубкові матчі, зустрічі в плей-офф, але бувають і ігри в рамках чемпіонату, де той, хто програє, але візьме в підсумку нічию, доб'ється важливого завдання. Наприклад, забезпечить собі титул або порятунок від вильоту, щонайменше, зможе зберегти відрив від конкурентів - загалом, буде до останнього атакувати, і робитиме це дедалі відчайдушніше, ризикуючи. Це може бути заміна захисників на нападників, походи всіх польових гравців на чужу половину, прихід на стандарти біля воріт голкіпера. Так, іноді виходить вирвати нічию, але навіть частіше за це карає противник. Тож експерти впевнені: складаються оптимальні умови для фору "-1,5 гола" на команду, що виграє. Якщо вибрати момент правильно, можна зловити коефіцієнт від 3 і вище. З урахуванням того, що прохідність ставок у рамках цієї тактики не опускається нижче 40%, а то досягає 60, можна в підсумку вийти на серйозний профіт.

Нульова фора на фаворита в окремому таймі

За цією моделлю беттінгу ставлять на ту команду, що розглядається як фаворит (з коефіцієнтом на перемогу не вище 1,4). Причому ставку розміщують у режимі "лайв", у момент, коли сильніша команда пропускає першою горезвісний "ранній гол", у перші чверть години, а то й у стартові 10 хвилин. Головне, щоб у фаворита була хороша можливість переграти аутсайдера, тобто достатньо часу, щоб вийти вперед ще до перерви. Ставку роблять на 1-й тайм, у вигляді фори "0" на фаворита. Суть у тому, що сильніший, найімовірніше, зведе гру внічию до перерви. Аутсайдери, забивши, практично завжди відкочуються глибоко назад, намагаючись при 1-0 на свою користь намагатися утримувати рахунок. Бажано, стежачи за трансляцією, переконатися, що аутсайдер перемикається на оборону - тих, хто і далі напористо йде вперед, намагаючись забити фавориту, краще уникати. Якщо при 0-1 ставити на те, що фаворит встигне виграти 1-й тайм, можна легко зловити котирування вище 2,0. Якщо ж усе закінчиться тим, що до перерви сильніший обмежиться тільки тим, що зрівняє рахунок, буде повернення ставки. Але якщо поєднувати цю стратегію з тактикою флета, у довгостроковій перспективі можна стабілізувати свій прибуток.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус три українки. Відомі учасниці третього раунду в Мадриді
Теніс | 27 квітня 2024, 01:39 2
Мінус три українки. Відомі учасниці третього раунду в Мадриді

З наших лише Даяні Ястремській вдалося виграти матч другого кола

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.