Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 вересня 2022, 11:45
2202
0

Юрген КЛОПП: «Все просто. Наполі зіграв добре, а ми – погано»

Головний тренер «Ліверпуля» прокоментував поразку від італійського клубу.

| Оновлено 08 вересня 2022, 11:45
2202
0
Юрген КЛОПП: «Все просто. Наполі зіграв добре, а ми – погано»
ФК Ліверпуль. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував поразку своєї команди у матчі 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів:

«Все дуже просто. «Наполі» зіграли добре, а ми - погано. Із самого початку матчу ми мали проблеми у захисті. Такого не можна припускати. Два пенальті за перші 20 хвилин... Важко таке коментувати.

У нас за матч ніколи не було нормального пресингу, ми часто втрачали м'яч, помилялися на рівному місці. У нас не було акцентованих атак, півзахист не відчував зв'язку один з одним. Це і є ключові помилки.

Ми хочемо вигравати матчі, але у нас не виходить. Чому? Це моє завдання з'ясувати. Це вже не вперше, коли ми граємо погано. Перебудовувати команду? Потрібно зупинитись, подумати. Все налагодиться.

Ми використали високу лінію оборони. Так, я розумів усі ризики, зрештою ми й поплатилися за це. Звісно, ​​коли захист грає надто високо, то треба активно пресингувати та контролювати м'яч, а в нас, як я вже казав, цього не було».

Зазначимо, що наступним поєдинком для «Ліверпуля» буде матч 7-го туру АПЛ проти «Вулверхемптону». Матч відбудеться 10 вересня о 17:00 за Києвом.

Джерело ФК Ліверпуль
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.