Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 вересня 2022, 15:06
24682
7

Едді ГІРН: «Бій Джошуа – Ф'юрі вп'ятеро більший за поєдинок Ф'юрі – Усик»

Гучна заява промоутера Ентоні

| Оновлено 16 вересня 2022, 15:06
24682
7
Едді ГІРН: «Бій Джошуа – Ф'юрі вп'ятеро більший за поєдинок Ф'юрі – Усик»
Instagram. Едді Гірн

Едді Гірн, промоутер зіркового британського суперважковаговика Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО), вважає, що бій його підопічного проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) буде набагато масштабнішим, ніж битва Тайсона з Олександром Усиком за звання абсолютного чемпіона:

«Насправді, нехай деяким людям і не подобається це чути, але Джошуа все ще найбільша шишка в боксі. Я маю на увазі, що бій Джошуа – Ф'юрі буде вп'ятеро більшим за поєдинок Ф'юрі – Усик. Такою є реальність.

До речі, Ф'юрі проти Усика був би чудовим боєм, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу. Але, як я сказав, люди хочуть побачити бій Джошуа – Ф'юрі. Незважаючи на те, що Ентоні програв Усику, я сказав уболівальникам, що вони побачать поєдинок із Ф'юрі. Я не думаю, що він відбудеться вже у грудні. Але навіть якщо бій пройде навесні чи влітку наступного року, то він буде найбільшим в історії боксу».

Зазначимо, що раніше Джошуа відповів Ф'юрі з приводу можливого бою.

Оцініть матеріал
(205)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Едік ГІРН отримує процент із кожного бою Джошуа - тому і розхвалює його, розпіарює можливий бій із Фьюрі ! Там на об*єктивність не надійтесь.....
Tanok1975
А шо тут такого? Глядач любить великіх (за розміром) бойцов. А ще два англічанина та на місцевій арені. Тут уж точно грошей буде богато. Но Хірн ризикує "золотою антилопою". Після двох поспіль  поразок в такій короткій термін випускати його під Фурію.........жорстко. 
jugulator
Самым большим в истории бокса бой Фьюри - Джошуа точно не будет. Если бой и состоится, то он будет только за пояс WBC, не более.
onco-clown
Капитализм)
nick07
для Британії так, це набагато цікавіше ніж з Усиком, але що значить "впятеро"? 
Щодо поєдинку не в грудні, а наступного року - то навряд чи, до того часу вже буде конкретика по Усику, і бій за званя абсолютного чемпіона (вперше за всі пояси) буде набагато цікавіший ніж захист титула за однією версією