Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 вересня 2022, 14:18
5608
0

Тренер збірної Італії: «Фізично українці нас вбили»

Джанмарко Поццекко – про матч Євробаскету-2022 зі збірною України

| Оновлено 06 вересня 2022, 14:18
5608
0
Тренер збірної Італії: «Фізично українці нас вбили»
fiba.basketball / автор невідомий

Наставник італійської дружини після поразки підопічних у грі з українською збірною (73:84) на чемпіонаті Європи визнав закономірність результату зустрічі. Також Поццекко закликав всю Україну пишатися своєю національною командою.

«Ми грали без енергії, трохи втомилися. У грі проти Греції ми витратили багато сил, особливо ментально. Тож було не так просто вже за два дні грати таку морально важку гру. Фізично вони нас просто вбили. Але це європейський баскетбол, Євробаскет, ви граєте щодня, тож це завжди непросто.

Також маю сказати, що Україна грала просто чудово. Вони грали справді неймовірно. У першій половині вони влучили 50% триочкових. Напевно, їм було набагато легше, бо вони виграли дві гри та вийшли на матч без серйозного тиску. Але в будь-якому разі вітаю їх. Вони грають під більшим тиском, ніж будь-хто інший у світі, з зовсім інших причин. Вітаю Багатскіса та всіх гравців. Вся їхня країна має пишатися цією баскетбольною командою», - заявив Джанмарко Поццекко.

Збірна України, як відомо, вигравши в італійців, які є господарями Євробаскету-2022, достроково вийшла до плей-оф чемпіонату. У групі у команди Айнарса Багатскіса залишилися матчі з Грецією (6 вересня) та Хорватією (8 вересня).

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.