Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
515
0

Форвард збірної України: «На Євробаскеті ми хочемо всіх здивувати»

Потрібно потрапити до топ-4

Форвард збірної України: «На Євробаскеті ми хочемо всіх здивувати»
fbu.ua

Форвард збірної України з баскетболу В'ячеслав Бобров розповів про Євробаскет, де команда стартує 2 вересня матчем проти Великобританії.

Іншими суперниками у групі будуть Естонія, Італія, Греція та Хорватія.

- Які висновки зробили після поразки від Ісландії?

- Ми невдало зіграли в другому ігровому вікні. Були попереду в матчі з Італією, але дали їм зробити багато вільних кидків у другій половині. Проти Ісландії перші 20 хвилин також грали добре, але в третій чверті просіли, збилися на індивідуальні дії. Програли, хоча по статистиці виграли підбирання, були більші за них, але не змогли донести м’яч у фарбу. Нам заважали наші втрати і тренер просить, щоб ми були в фокусі. Краще кинути м’яч в кільце, аніж передати його в руки суперникові.

- Що знаєш про збірну Великої Британії?

- Ми грали з ними до цього, знаємо гравців, добре пам’ятаємо Кларка. Ми знаємо, що в них дуже атлетична команда, будемо грати з ними у фізичний баскетбол. Це буде перший матч для нас і вважаю, що треба тримати максимальний фокус всі 40 хвилин. Кожен з гравців, хто приїхав сюди, готовий падати за м’ячем в кожній атаці, в кожному захисті, боротися за кожен м’яч. Ми будемо гнути свою лінію і жорстко грати в захисті. Якщо ми дозволятимемо їм забивати вільні кидки, буде дуже важко. Треба ставити спину, вигравати підбирання. Тренер закликає нас грати швидко, бігти, виконувати вільні кидки та боротися до кінця.

- Для тебе це другий Євробаскет. Які в тебе емоції та очікування від турніру?

- Мені дуже хочеться повторити наш останній Євробаскет, вийти з групи, зайти далі, ніж на чемпіонаті Європи 2017 року. Ми будемо всі старатися і намагатимемося всім довести, що нас недооцінюють. Так, ми не найсильніша команда тут, але в нас є резерв, є 12 гравців, які грали на високому рівні. Хочеться всіх здивувати, вистрілити і пройти далі. Хочеться показати, що серпневі матчі — це не наш показник.

- Який меседж хотів би передати фанам, які вболіватимуть за збірну в Україні?

- По-перше, я хочу передати дякую всім, хто дивиться наші матчі. Я знаю, що нас багато обговорюють у ЗМІ, в коментарях, але все одно ми знаємо, що в нас вірять і хочуть, щоб команда перемагала. І всі знають, що ми можемо перемагати. Тому ми гратимемо за нас, за нашу країну та за бійців, які боронять Україну. Слава Україні!

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.