Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 07 вересня 2022, 03:28
308
1

Денис ЛУКАШОВ: «Поразка від Італії була болісною»

Капітан збірної України – про старт на Євробаскеті-2022

| Оновлено 07 вересня 2022, 03:28
308
1
Денис ЛУКАШОВ: «Поразка від Італії була болісною»
ФБУ. Денис Лукашов

Капітан збірної України Денис Лукашов поділився очікуваннями від виступу на Євробаскеті-2022:

– Ми дуже раді стартувати на Євробаскеті. Ми багато працювали, провели багато контрольних матчів, щоби приїхати сюди і показати хто ми і як можемо грати. Шлях був дуже довгим – кваліфікація, коронавірус. Ми дуже довго чекали на це, і ось ми тут. Сподіваємося показати всім, що ми заслужили місце на цьому турнірі.

- Ви грали проти Італії у відборі на ЧС тиждень тому і були дуже близькі до перемоги. Які уроки ви зробили з цього матчу, і як той матч впливає на оцінку ваших шансів у цій групі?
- У нас була чудова перша половина у матчі з Італії та дуже погана третя чверть. Ми дозволяли їм забивати дуже легкі триочкові. Ми дозволили їм повернутися в гру, і вони врешті-решт виграли.

Це була болісна гра для нас, ми були розчаровані. Наразі ми хочемо показати, що можемо їх перемогти. Ми добре попрацювали над своїми помилками. Звісно, ​​проти Італії на домашньому для них паркеті при тисячах уболівальників буде непросто. Але ми хоча б спробуємо.

- Що для вас як для капітана команди означає представляти Україну в такий важкий час? Може, у вас є якесь послання до Європи та всього світу?
- Як ви й сказали, це важкі часи і для країни, і для нашої команди, непросто зосередитися на баскетболі, коли в країні відбувається таке. Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб показати нашу найкращу гру. Ми боротимемося у кожній грі, я можу обіцяти це як капітан.

Послання до світу? Воно не змінилося з лютого: припиніть війну, припиніть вбивати людей.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил