Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 30 серпня 2022, 21:18
23630
2

Девід ХЕЙ: «На папері Усик – абсолютний чемпіон»

Колишній боксер вважає, що бій за абсолюта в хевівейті точно відбудеться

| Оновлено 30 серпня 2022, 21:18
23630
2
Девід ХЕЙ: «На папері Усик – абсолютний чемпіон»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Ексчемпіон світу у першій важкій вазі та хевівейті Девід Хей розповів, чому бій між володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 KO) та чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13) КО) обов'язково має відбутися.

«Я повністю впевнений, що бій Ф'юрі з Усиком відбудеться. Я думаю, що у нас є два хлопці, які, безперечно, є першим і другим номерами, в якому порядку ви їх не поставили б. Тому тут може бути лише один. І ми дізнаємось, хто з них перший номер. На папері Усик – абсолютний чемпіон, але жоден із них не програвав. У Ф'юрі є нічия, але він помстився за неї двома достроковими перемогами.

Я думаю, що це чудовий бій, поєдинок дуже контрастних стилів, різних пропозицій. Як Тайсон Ф'юрі покаже себе проти гарного і дрібнішого хлопця? Стів Каннінгем, екс-чемпіон світу в крузервейті, досягав успіху у бою з Ф'юрі, але потім Тайсон використав свої габарити і роздер, розбив його. Чи виявиться Усик жорсткішим? Я вважаю, що так. Я думаю, що це буде чудовий бій. З нетерпінням чекаю, коли ми нарешті отримаємо абсолютного чемпіона без будь-яких питань», – сказав Хей.

В минулу суботу Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа, зберігши пояси WBA, WBO та IBF.

Оцініть матеріал
(145)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
доволі адекватний коментар від Хея
BARA.bass
Фьюри это другой уровень. Размах рук 2 метра и высотой 2 метра, и разница в весе минимум будет 35кг. Как для своих габаритов он быстрый, быстрее Джошуа, плюс корявая не стандартная техника. Но САНЯ это тоже скорость, кардио, и супер техника. Так что бой непредсказуемый, 50\50,.