Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 серпня 2022, 14:15
52
0

Фактори, які потрібно враховувати, готуючи ставку на фоли у футболі

Підготовка та аналітика ігор перед тим, як ставити на фоли у футболі

| Оновлено 30 серпня 2022, 14:15
52
0
Фактори, які потрібно враховувати, готуючи ставку на фоли у футболі

У футбольному світі є десятки видів тем для ставок. Серед них, звичайно ж, і парі, що стосуються фолів. Експерти наполягають, що, як і будь-який інший грошовий крок, потрібно добре готуватись, проводячи глибоку аналітику. Досвідчені гравці назвали ті фактори, які потрібно обов'язково врахувати, розбираючи майбутній футбольний матч у розрізі порушень правил у ньому:

  • Клас команд. Як правило, якщо суперники рівні під силу, то гра проходить відносно коректно і приносить стандартну кількість порушень. Але якщо зустрічається пара з фаворита та аутсайдера, то другий у левовій частині матчів використовуватиме фоли частіше. Він грає в обороні, і нерідко класу захисників не вистачає, щоб "чисто" зупиняти прориви у виконанні технічних виконавців супротивника;
  • Стиль гри. Досить легко будь-хто, хто розуміється на футболі, назве ті команди, що грають від захисту і не гидують бити по ногах нападників суперників. Є такі клуби, той самий "Бернлі" в АПЛ або "Вальядолід" у Прімері. Вистачає і збірних, наприклад, навіть за американськими рамками грубіянами вважаються уругвайці. Інші колективи воліють, за потребою, робити дрібні, так звані "тактичні" фоли, втрачаючи м'яч, і по можливості, уникаючи "жовтих". Так цілком можуть грати ті самі "Манчестер Сіті" з "Ювентусом".
  • Суддя. Не секрет, що при тому, що правила єдині, стиль роботи рефері суттєво відрізняються. У тому числі й країнами, наприклад, у Британії традиційно дають боротися більше, часто навіть не зупиняючи гру. А от у Росії чи Іспанії арбітри досить суворі, і часто отримують критику з боку журналістів через те, що ламають постійними зупинками темп матчів. Також у кожного судді є свої переваги, особисті, хтось заробляє прізвисько "Доктор Безжалісність", інші вважаються ліберальними суддями. Завжди враховувати статистику того, хто обслуговуватиме матч, важливіше навіть, ніж команд - як часто він у середньому фіксує порушення, наскільки охоче роздає "жовті" та "червоні";
  • Принциповість та мотивація. Достатньо згадати "Ель Класіко" в Іспанії, особливо часів роботи Моурінью в Мадриді, коли рідко обходилося без вилучень. Або, наприклад, поєдинки "Шахтаря" та "Динамо" в Україні, ЦСКА та "Спартака" в Росії. Нерідко багато фолять у іграх, де вирішуються важливі турнірні завдання. Наприклад, у матчах плей-офф.
  • Інше. Тут і погодні умови (у дощ менше рухів і немає сенсу фолити), показники минулих матчів сезону та в крайніх очних іграх. У лайві ще потрібно врахувати, що 2-й тайм, як правило, приносить більше порушень - гравці втомлюються і не встигають відбирати чисто.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 6
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.