Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 серпня 2022, 14:53
79
0

Коли не варто брати ставку на точний рахунок у футболі?

У яких випадках варто робити ставки на точний рахунок у футболі?

| Оновлено 29 серпня 2022, 14:53
79
0
Коли не варто брати ставку на точний рахунок у футболі?

У переліку футбольних ринків є на більшість матчів і привабливий варіант із "точним рахунком". Він, як правило, має найвищі коефіцієнти серед усього переліку – вигідніше тільки буває вгадати автора гола, і то якщо це не визнаний бомбардир типу Роналдо, Мессі чи Левандовскі. Але й причина високих котирувань зрозуміла: футбол досить непередбачуваний, і вплив удачі в питаннях точного набагато вищий, ніж у інших закладах. Так що недаремно використовують цю ставку тільки в якомусь поєднанні, або дотримуючись стратегії та покриваючи кілька найочікуваніших варіантів. Але все одно називають низку випадків, коли краще утриматися від таких кроків взагалі.

На "точний рахунок" не ставлять на початку нового сезону - а в чемпіонатах типу російського, де зимова пауза навіть довша за літню, то не роблять цього і в перших весняних турах. Все закономірно: бракує актуальних даних для аналізу. Так, були матчі минулого сезону / календарного року, але на них орієнтуватися небезпечно: точно приходять нові гравці і губляться ті, хто грав раніше, а то й зовсім змінюється тренерський штаб, і новий має свою філософію і ставить свій стиль гри. Взагалі, не рекомендують ставити, коли немає достатньої інформації для адекватного аналізу майбутньої гри, а вже в таких специфічних ринках, як "точний рахунок", це тим більше "пальцем у небо".

Рекомендують уникати тих поєдинків, де гра для суперників важлива - тут дуже просто помилитися з рахунком. Вивчення попередніх зустрічей мало що дає, адже в дербі навіть клуби, що провалюють сезон, б'ються всерйоз, до останнього, що призводить до несподіваних результатів. Тим більше, що висока мотивація може вилитися в зайву нервозність та несподівані, незвичні помилки. Загалом, такі ігри краще дивитися, а якщо і ставити, то на тотали, і то не голів, а, наприклад, карток.

Дуже вибірково варто ставитись до матчів за участю явних аутсайдерів. Ні, є й " боєздатна " тактика, як у таких парах ставлячи на лідера, точніше, ряд найімовірніших результатів. Але варто пам'ятати, що андердоги можуть видати дивовижні результати, а фаворити - почати економити сили і замість того, щоб громити слабкішого, фіксувати мінімальну перевагу. Причому не завжди вдало.

"Точний рахунок" може бути вигідним. Але досвідчені гравці стверджують: бажано обирати поєдинки, де зустрічаються команди без мотивації, що просто проводять черговий матч. Такі не викладатимуться, згодні на нульовий результат і не будуть особливо додавати за мінімальної переваги когось. Закривши кількома парі кілька найбільш популярних рахунків, можна непогано заробити в результаті за будь-якого фінального рахунку.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 11
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.