Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 серпня 2022, 13:51
81
0

Фактори, які варто врахувати, готуючи ставку на тотал кутових

Розбір варіантів ставок у футболі та як підготувати ставку «тотал кутових»

| Оновлено 29 серпня 2022, 13:51
81
0
Фактори, які варто врахувати, готуючи ставку на тотал кутових

У світі футбольних ставок своя ніша є і для такого ринку, як "тотал кутових". І, як вважають досвідчені гравці, це досить прибуткова ніша для тих, хто може правильно підготуватися до розміщення парі. Потрібно правильно оцінити всю ситуацію ще до початку матчу, і правильно визначити тренди. Тут потрібен повноцінний, скрупульозний аналіз. Експерти виділили ті фактори, що потрібно врахувати, проводячи цей специфічний розбір:

  1. Поле та погода. Загалом взагалі атаки, їхня швидкість і те, скільки буде ударів по воротах загалом залежить від того, наскільки можна вільно просувати м'яч. Дощ, особливо сильний (або коли дренаж не справляється), та/або непридатне футбольне поле (його часто називають "колгоспним") – це всі фактори, що різко знижують можливість швидкої гри, та й бити не завжди зручно, хай і вважається, що "мокрий" м'яч та воротареві складніше відбивати. Суха та ясна погода при не високих температурах, без спеки, ще й на якісному покритті обіцяє гострі моменти, і, отже, голи.
  2. Півзахист команд. Іноді говорять ширше, про розстановку, ігрову схему, про те, як суперники долають середину поля. Якщо вистачає креативних футболістів, то можна чекати на активність біля чужих воріт. Також важливим є поєднання активних крайніх захисників і габаритних нападників - найчастіше на них йдуть навіси та простріли. Якщо гравці малорухливі і в півзахисті, і на краях, багато гостроти біля чужої брами вони не створять.
  3. Антропометричні дані футболістів. Вважається, що високі команди віддають перевагу "британському" футболу, з кросами та навісами у штрафний. Низькорослі футболісти роблять ставку на "іспанський" футбол, з "тіки-такою" і спробами буквально завести м'яч у ворота.
  4. Клас команди. Очевидно, що фаворит більше атакуватиме, ніж аутсайдер, "сидітиме" на його воротах. І, як правило, заробляє та виконувати більше кутових.
  5. Мотивація. Якщо її немає у сильнішої, номінальнішої команди, то аутсайдер, припертий до стінки, відповідатиме атаками, намагатиметься. У результаті він може виграти не лише матч, а й цей статистичний показник.
  6. Домашній стадіон. Кожен любитель футболу легко назве команди, які добре грають саме на своєму полі. У тому числі це виливається і в те, що такий колектив заробляє кутові.
  7. Особистість та форма голкіпера. Класні воротарі намагаються забирати м'ячі "намертво" - Аліссон і Облак практично не відпускають м'ячі. А, наприклад, Де Хеа може витягнути "мертвий" м'яч, але при цьому вважає за краще переводити його за лицьову лінію.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках
Футбол | 19 квітня 2024, 10:54 13
Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках

А англійські команди вперше з 2015 року не пробилися до півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.