Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 серпня 2022, 13:12
46
0

Варіанти ставок на фігурне катання

Різні варіанти тактик, навколо яких можна будувати парі

| Оновлено 29 серпня 2022, 13:12
46
0
Варіанти ставок на фігурне катання

Фігурне катання – гарний вид спорту, і не дивно, що він має неабияку популярність. Але саме щодо ставок це не найширший ринок. Все-таки не так багато різних варіантів, навколо яких можна будувати парі. Тим не менш, в лініях, що складені букмекерськими компаніями на змагання, часто можна побачити такі варіанти для ставок:

  • Переможець. Ставка на найголовніше питання, заради якого проводиться змагання. Потрібно правильно спрогнозувати, хто опиниться на 1-му місці, тобто набере максимум балів за свої виступи в обох програмах. У чемпіонатах можуть брати участь десятки претендентів. Але здебільшого букмекери відбирають у свою лінію лише деяких із них, 6-8, іноді 10. Про інших може бути у списку окремий, узагальнений варіант – "хтось ще".
  • Перемога у окремій програмі. Можна вибрати ставку на те, хто виявиться переможцем не загалом, а лише у конкретній програмі (як на окремого фігуриста, так і на пару). Досвідчені гравці чудово знають, хто краще відкочує обов'язкову програму, а чий "коник" - це довільні виступи. Як правило, букмекери дозволяють робити ставку на те, що виявиться вищим в окремій програмі виступів. Претендентів у розпис відбирають приблизно за тими ж критеріями, що й на загальний результат турніру.
  • Тотал набраних балів. Поступово, але постійно програми всіх спортсменів ускладнюються – досить порівняти те, що зараз демонструють середні за рівнем майстри, і олімпійські чемпіони минулого – вищими будуть перші. Це веде до того, що кількість набраних балів зростає переважно фігуристів. Досить часто в лінії є можливість ставити на те, чи більше або менше певної позначки набере фігурист. Це може стати не лише прибутковим, а й захоплюючим заняттям. Але перший аспект буде можливий виключно в умовах, якщо у беттора є чітке і правильне уявлення про те, чого чекати від спортсмена чи пари, а також про інші нюанси виду спорту, у тому числі і такий аспект, як традиційно спірне суддівство.
  • Хто вищий. Досить популярне парі для видів спорту, де змагається набагато більше суперників, ніж два. вищу, ніж інший конкретний опонент, позицію. Якщо брати більш-менш рівних супротивників, можна зловити високий коефіцієнт.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.