Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:05
277
0

Ставки на кутові у футболі та їх види

Види парі, які можна ставити у розписі на кутові удари

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:05
277
0
Ставки на кутові у футболі та їх види

У ставках на футбол багато різних, досить екзотичних варіантів для ставок. Є і окремий розпис на всіляку статистику, і традиційно беттори в ній особливу увагу приділяють саме кутовим ударам. Це стандартне положення, що виникає після того, як м'яч перетинає лицьову лінію у зв'язку з торканням одного з гравців команди, що захищається - далі гравець атакуючої виконує подачу або розіграш від відповідного кутового прапорця. Ця опція з'явилася в беттінг відносно недавно, але завоювала велику популярність у гравців.

На які види парі можна ставити в розписі на кутові удари?

  • Вихід. Це ставка на своєрідного переможця щодо кількості зароблених і виконаних кутових ударів. Це може бути ставка на переможця як за конкретний період (зазвичай тайм, але бувають варіанти) або повний матч. Іноді можливі ставки різні подвійні результати, від 1Х до Х2, хоча вони особливо популярні.
  • Тотал. Це парі про результативність у розрізі даної статистики обраного ігрового інтервалу (як правило, доступні тайм та матч), або, як іноді з'являється в лініях, конкретної команди (класичний індивідуальний тотал, але на кутові);
  • Фора – тут треба не помилитися з прогнозом про майбутній гандикап між суперниками за поданими кутовими. За правилами цього виду ставок, можливі плюсові та мінусові фори, азіатські (дрібні) та європейські (цілісні) – широкий перелік варіантів, де кожен може знайти щось під свій смак, в основному "ускладнюючи" ставки на фаворита чи аутсайдера.
  • Чет/нечет: потрібно вгадувати, яка буде загальна кількість кутових, парним чи ні - знову ж таки за весь матч або певний відрізок гри;
  • Комбінована подія. Як правило, з'єднують разом "вихід" та "тотал". Ставка зайде, якщо буде правильно зазначено обидві складові. І якщо хоча б у 1-му елементі буде помилка – "згорить" вся сума. Але й коефіцієнти тут високі.

Ставки на кутові хороші досить широким розписом, який можна знайти фактично в будь-якій букмекерській компанії щодо найрізноманітніших матчів. Тому перед тим, як укладати парі, потрібно перевірити котирування в різних компаніях і вибрати найбільш вигідний для себе варіант, що обіцяє максимальний прибуток. Досвідчені гравці впевнені: якщо правильно аналізувати кожен поєдинок, якщо приділяти достатньо уваги цьому моменту, можна обігравати букмекера, аналітикам якого просто не вистачає часу для ретельного розбору.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.