Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 серпня 2022, 12:02
116
0

Використання версії «без нічиєї» у ставках на хокей

Переваги цієї стратегії у ставках на хокей та рекомендації експертів при її використанні від

| Оновлено 29 серпня 2022, 12:02
116
0
Використання версії «без нічиєї» у ставках на хокей

Усі, хто хоча б трохи вивчають тематику ставок, стикалися з поняттям "подвійний результат" (також досить часто застосовується інше формулювання, "подвійний шанс"). У такому випадку розміщується парі відразу на 2 вибрані результати. З урахуванням того, що всього у спорті можливі 3 варіанти (перемога 1 – перемога 2 – нічия), і то далеко не у всіх видах та турнірах, очевидно, що такі ставки різко підвищують ймовірність виграшу. Є й зрозуміла ціна цього: одночасно різко зменшується коефіцієнт. Але все ж таки є повноцінні стратегії, що засновані саме на "подвійному шансі". У тому числі й у хокеї, де застосовують варіант "без нічиєї".

"Без нічиєї", нагадаємо, що це ставка на те, що станеться один із двох результатів: перемога команди 1 або перемога команди 2. Звичайно ж, як правило, регламентом провідних турнірів з хокею з шайбою і так передбачено, що потрібно завжди визначати переможця - за допомогою овертаймів або булітів. Але в рамках цієї стратегії ставка розміщується на "Перемогу однієї з команд" на ринку, де мається на увазі успіх в основний час, вже після трьох періодів. Сенс використання даної тактики в тому, що "подвійний шанс" вигідний у хокеї тому, що нічийні результати і так у хокеї трапляються в основний час матчів дуже часто. Як правило, їх не більше ніж по 20 відсотків на сезон у сильних чемпіонатах світу. Завданням гравця залишається просто, проаналізувавши доступні матеріали, виключити ті команди, клуби, що найчастіше грають внічию, залишивши у своєму списку на парі лише найбільш безкомпромісні колективи. На них і розташовується ставка на "12". Головне при цьому вибирати поєдинки, де середній коефіцієнт складатиме як мінімум 1,20, а то й 1,25. Тоді при коректному виборі подій для своєї гри можна без особливого ризику поповнювати свій банк.

Не всі експерти використовують цю стратегію і добре до неї належать – вони згадують її мінуси. Наприклад, очевидно, що через низький коефіцієнт прибуток зростає досить повільно, навіть за відносно великих обсягів ставок. Крім того, не можна виключити лузстрик, тобто ситуацію, коли через кілька нічиїх підряд беттор зазнає серії поразок, і в результаті ризикує швидко втратити свій банк. Але тут важливо краще готувати ставку і уникати турніри з великою кількістю нічиїх. До речі, варто виключити НХЛ, або як мінімум дуже ретельно готувати парі з використанням зустрічей у рамках цього популярного турніру. Адже там нічиїх у основний час буває і 22, і навіть 25% від загальної кількості матчів за сезон.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 50
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.