Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 27 серпня 2022, 01:54
584
0

ПЛЕХАНОВ: «Участь у Балканській лізі дасть нам 16–18 хороших матчів»

Головний тренер «Будівельника» поділився очікуваннями від майбутнього сезону

| Оновлено 27 серпня 2022, 01:54
584
0
ПЛЕХАНОВ: «Участь у Балканській лізі дасть нам 16–18 хороших матчів»
БК Будівельник. Валерій Плеханов

Головний тренер «Будівельника» Валерій Плеханов поділився очікуваннями від майбутнього відбору Ліги чемпіонів та участі в Балканській лізі:

«Наразі мета одна – кваліфікація Ліги чемпіонів. Усе інше – потім. Додаткова інформація поки не обговорюється, головне – ті матчі, які чекають на нас після 21 вересня.

Триває підготовка не лише на рівні ментальності: мої помічники вже займаються нашими суперниками, є попередній скаутинг цих команд, перші напрацювання. Уже найближчими днями почнемо дивитися перші відео з підготовки до першого суперника.

Ще раз скажу – засучивши рукави, ми всі дружним колективом працюємо над тим, щоб 21 вересня бути у потрібних кондиціях, з повною інформацією і про себе, і про суперника, і обов’язково із програмою того, як ми хочемо досягти результату.

Балканська ліга? То була моя ініціатива, моя ідея. Я вважаю, що та команда, яка зібрана зараз, має грати. Ми не повинні лише тренуватися. Цей турнір дає нам додаткові 16-18 матчів у сезоні з хорошими суперниками – насамперед, я маю на увазі представників Ізраїлю.

Я вважаю, що ігрова практика необхідна на постійній основі, та додавання саме цього турніру нам дуже допоможе підтримувати себе в ігровому тонусі протягом усього сезону. Практично у кожній команді з Ізраїлю будуть 5-6 американців, там не буває слабких команд у найвищому дивізіоні. Крім того, останнім переможцем Балканської ліги був клуб з Ізраїлю».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.