Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 серпня 2022, 21:36
37674
1

Промоутер: мегабій між Усиком та Ф'юрі пройде на великому стадіоні!

Френк Уоррен вважає, що навіть 70-тисячний стадіон у Кардіффі не підходить

| Оновлено 26 серпня 2022, 21:36
37674
1
Промоутер: мегабій між Усиком та Ф'юрі пройде на великому стадіоні!
Boxingscene. Тайсон Ф'юрі та Френк Уоррен

Промоутер Френк Уоррен, який займається справами чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі (32–0–1, 23 KO), розповів про те, де пройде бій його підопічного з українцем Олександром Усиком (20–0, 13 КО):

«Рішення про те, де провести бій є найважливішим питанням. Бій має відбутися на великій арені, щоби максимізувати його цінність. Великобританія не розглядається цього року, тому що лондонський стадіон «Уемблі» на 90 тисяч місць недоступний до наступної весни. Країні-організатору та місцем проведення бою доведеться багато працювати, щоб провести бій.

Це подія неймовірної ваги. Бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі, за чотири пояси. Бій, щоб з'ясувати, хто найкращий суперважкоатлет на планеті. Такі речі трапляються дуже рідко. І якщо країна чи хтось хоче провести цей захід, їм доведеться копати глибоко.

Були цікаві пропозиції із різних місць. Ми підемо туди, де є гроші. Проведення бою, скажімо, навіть на стадіоні Principality у Кардіффі (Уельс), де місткість становить понад 70 тисяч людей – це не варіант. Ні, тому що ми не зможемо отримати дохід, необхідний для того, чого хочуть ці хлопці [у Кардіффі].

Жодна політика чи телебачення не заважають цьому. Цей бій набагато легше зробити. Єдине, що буде проблемою – звідки ми отримаємо найбільше грошей. Вже відбулися попередні переговори. Мій син розмовляв з Алексом Красюком, і я знаю, що Боб Арум розмовляв із Егісом Клімасом».

Оцініть матеріал
(327)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
а хіба не Фьюрі після останнього бою говорив що готовий провести бій з Джошуа (у випадку його перемоги) за всі пояси БЕЗКОШТОВНО на Уемблі і з БЕЗКОШТОВНИМИ квитками?