Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 серпня 2022, 17:12
428
0

Стратегія «Гол у першому таймі»

Детально, що таке беттінг-тактика «Гол у першому таймі»

| Оновлено 26 серпня 2022, 17:12
428
0
Стратегія «Гол у першому таймі»

У футболі створено багато повноцінних ігрових статистик. Вони спрямовані на те, щоб парі робилися не навмання, а наслідували сувору систему, розміщувалися за певними правилами, так, щоб у перспективі гарантувати, що не буде фінансових втрат, а в результаті навіть вийде вийти в прибуток. Звичайно ж, це стосується і моделей гри, де темою залишаються голи у "грі мільйонів". У тому числі є і така беттінг-тактика, як "Гол у першому таймі".

Цю стратегію вважають однією з найвідоміших у навколофутбольному світі. Запорукою такої популярності залишається простота та доступність. Для розміщення парі можна брати чи не будь-який футбольний матч, головне, щоб під час підготовки парі було встановлено, що результативність у першій половині може бути не нульовою, тобто хтось із противників все-таки встигне ще в перші 45 хвилин гри відкрити рахунок . Як правило, ті гравці, що застосовують цю тактику, використовують зустрічі, що відбуваються в рамках одного з чемпіонатів, що традиційно вважається забивним. Це німецька Бундесліга 1, із застереженнями Англійська Прем'єр-Ліга, останніми роками - ще й Серія А. Також експерти рекомендують звертати увагу на менш рейтингові, але також видовищні першості Нідерландів та Австрії. Але це аж ніяк не догма, досвідчені гравці беруть ігри з інших дивізіонів. Головний критерій, у будь-якому випадку, це встановити, що у команд є мотивація для голів вже в 1-му таймі, і були виконавці, що функціонально здатні це реалізувати.

Якщо використовувати таку тактику, то тільки в режимі "live", ставлячи по ходу перегляду зустрічі. Причина в тому, що спочатку, в прематчі, ставка на "тотал більше 0,5", як правило, оцінюється надто вже низьким коефіцієнтом, в основному не вище 1,3, а то й 1,25. Отже закономірно, що логічно почекатиме стартовий відрізок, поспостерігати. Коли вже зіграно 15-20 хвилин, і при цьому команди не встигають відзначитись, букмекери просто змушені піднімати котирування. Якщо останні досягли хоча б 1,7 (можна дотерпіти і до 1,8), з'являється оптимальний момент для входу - коефіцієнти набирають величину, що оптимальна для гри в розрізі довгострокової перспективи.

Варто пам'ятати, що потрібно ретельно відбирати матчі. Прохідність ставок залишиться високою, якщо вдасться якісно провести аналіз. До речі, особливо вигідно знаходити "валуйні" варіанти у поєдинках із малорезультативних ліг. Але, у будь-якому випадку, стратегія прямо забороняє ризикувати і робити ставки на "тотал більше 1,5" (і, в тому числі, через це не ставлять взагалі, якщо команди вже встигли відкрити рахунок до моменту парі). Крім того, рекомендовано уникати більших значень.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.