Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:06
53
0

Види ставок на снукер

Найбільш поширені види ставок на снукер

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:06
53
0
Види ставок на снукер

Снукер зараз динамічно додає у своїй популярності. На сучасному рівні технологій не проблема знайти трансляції турнірів із цього виду спорту. І, звичайно, багато хто готовий ще й ставки робити. Букмекери чуйно вловлюють тенденції, і пропонують дедалі ширші розписи на окремі матчі та змагання загалом. Найбільш поширені ринки, що можна знайти практично щодо будь-яких ігор у снукер більш-менш високого рівня:

  • Результат матчу – переможець обраної гри. У більярді за столом борються 2 спортсмени, і нічиєї між ними не буде (за дуже рідкісними винятками, коли зустріч проводиться на турнірах, де передбачено групою раунд згідно з регламентом). Завданням беттора у цьому варіанті потрібно визначити, хто ж виграє. Причому можна використовувати це парі не лише на повний матч, а й на окремий, конкретний кадр (тобто партію).
  • Тотали. Як правило, у випадку зі снукером під ним розуміється кількість проведених кадрів. Здебільшого пропозиції тримаються в діапазоні між 18 та 35. Іноді можна знайти в лінії букмекера не лише традиційний, європейський тотал, на цілі числа, а й на дробові – азіатський. Втім, це не футбол, де різниця в пів гола на тоталах може багато чого змінити.
  • Фора. У снукері пропонується передбачити гандикап за кадрами. Тобто, потрібно ставити на те, яким буде розрив у рахунку за підсумковою кількістю виграних суперниками партій.
  • "Чи буде максимум?" Це суто варіант, характерний для снукера. Щоб він зайшов, гравець має зібрати поодинці 147 очок. Це можливо загалом, але при цьому трапляється досить рідко. Але й котирування на нього завжди дуже привабливі. Звичайно ж, якщо взагалі їй знаходиться місце в розписі тієї букмекерської контори, з якою Ви співпрацюєте - нерідко її ігнорують через непопулярність і унікальність події.
  • Парні/непарні Сенс загалом зрозумілий, просто треба визначити, парним чи ні буде результат. Можливі 2 види, на кількість очок у вибраному фреймі, чи кількість зіграних у рамках матчу партій.
  • Тотал так званих "сотенних серій". Ще одна ексклюзивна тема, характерна саме для снукера. Потрібно спрогнозувати, скільки разів гравець (або обидва суперники) зможуть набрати за 1 фрейм 100 і більше балів.
  • Довгострокові ставки. Зазвичай приймають парі на те, що у турнірі переможцем стане той чи інший учасник.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.