Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:07
39
0

Стратегії ставок на пляжний футбол

Універсальні тактики у пляжному футболі завдяки яким можна з успіхом робити ставки

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:07
39
0
Стратегії ставок на пляжний футбол

пляжного футболу потрібно розміщувати парі, керуючись тією чи іншою моделлю. Поки що, щоправда, якоїсь ексклюзивної спеціальної стратегії не розроблено. Але експерти впевнені, що у пляжному футболі можна успішно робити ставки, керуючись деякими універсальними тактиками. Які з них життєздатні стосовно цього виду спорту.


Метод Маккюна

Сутью цієї стратегії вважається ставка на те, що андердог пари показує низьку результативність. Вибравши поєдинок, де є така команда серед суперників (на подібне ще в прематчі вкажуть котирування на перемогу), гравець знаходить трансляцію зустрічі, і щонайменше півтайму дивиться її, аналізуючи те, що відбувається. Мета полягає в тому, щоб зрозуміти, наскільки злагоджено грає оборона фаворита і чи не втрачає концентрацію його воротар. Якщо вони не дають створювати моменти противнику, якщо аутсайдер мало б'є по воротах і взагалі "замкнено" в основному на своїй половині поля, робиться ставка на "тотал менше" андердогу. При цьому досвідчені гравці рекомендують не дуже скупитися, і вибирати усереднені значення, уникаючи надмірного ризику. З іншого боку, і перестрахування не має особливого сенсу, бажано придивлятися до подій, що мають коефіцієнт у діапазоні від 1,7 до 1,9. Тоді, за адекватного аналізу гри, стратегія може забезпечити досить високу прохідність і, отже, підсумкову прибути вже на середній тимчасовій дистанції.


Тотал першого тайму

Це якийсь антипод, протилежність ставки на гол у 1-му таймі, яка досить популярна у "великому", традиційному футболі. Суть стратегії базується на тому, що часто стартові відрізки відрізняються навіть у пляжному варіанті гри порівняно невисокої результативності - команда намагаються грати, не забуваючи на обережності, що створюють можливості для успішної гри на парі. Щоправда, ніде немає гарантій, обов'язково слід аналізувати матч. У рамках цієї моделі використовують поєдинки між рівними суперниками, в ідеалі ще й слід переконатись, що й мотивація у команд мають бути приблизно однаковими. Якщо, придивляючись до клубів, стає зрозуміло, що хоча б один з них не має організованої оборони, намагаючись брати своє за рахунок результативного нападу - повз гру за участю такої команди потрібно "проходити міом": подібні колективи нерідко потужно починають, бив голи вже з 1-х хвилин, і не дуже боячись пропустити у відповідь. У такій тактиці теж радять брати середні коефіцієнти, але все одно завжди додатково аналізуючи їх.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.