Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 серпня 2022, 14:52
35
0

Чинники, які враховують, готуючи ставку на вольову перемогу

Досвідчені гравці назвали ті фактори, які потрібно врахувати, готуючи таку незвичайну ставку.

| Оновлено 26 серпня 2022, 14:52
35
0
Чинники, які враховують, готуючи ставку на вольову перемогу

Вольові перемоги трапляються відносно часто. І, "піймавши" одну з них, можна отримати дуже гідний приз. Експерти впевнені: можна не просто вгадувати, а прогнозувати - особливо в режимі "лайв". Але, звичайно, для цього потрібно ретельно все аналізувати, вибірково підходити до матчів. Досвідчені гравці назвали ті фактори, які потрібно врахувати, готуючи таку незвичайну ставку.

  • Потрібно розуміти поточну форму команд. Якщо клуб чи збірна якраз втратив лідера чи кількох ключових футболістів, якщо з'явився новий тренер, якого поки що не всі розуміють, а той експериментує, обкатуючи незвичні ігрові схеми, то складно чекати від цієї команди на те, що вона раптом зможе на 180 градусів змінити перебіг поєдинку. Ось навпаки - реально: випадково забивши гол з першого моменту, потім без організованої гри можна отримати кілька м'ячів у відповідь.
  • Турнірна мотивація Особливо вона проявляється наприкінці чемпіонату, або в останньому турі групового етапу. Якщо одна з команд уже все для себе вирішила, пройшла далі, взяла титул або, навпаки, вже точно вилетіла, то нерідко інтересу до перемог вона не має. Особливо це характерно для таких чемпіонатів, як іспанська Прімера та італійська Серія А. А ось в англійській Прем'єр-Лізі та німецькій Бундеслізі прийнято битися до кінця, не оглядаючись на таблицю. Але й тут це більш характерно середнякам, гранди ж втомлюються, економлять сили на інші турніри, тож якщо хтось і вириває перемоги камеком в АПЛ навесні, то це радше середняки, чиї футболісти мають намір довести, що нічим не гірше зірок.
  • Дербі та інші важливі зустрічі. Нерідко виграти такий поєдинок важливіше, особливо для вболівальників, аніж турнірна мотивація. У футболі, граючи проти споконвічного суперника, не здаються ніколи, хоч би яка хвилина не йшла. І в таких поєдинках неймовірні, несподівані кінцівки особливо часті.
  • Чинник стадіону. Не секрет, що набагато простіше добиватися свого домашнього поля. Особливо якщо при цьому тебе ще й підтримують тисячі вболівальників – це за умов карантину тимчасово нівелювалося. Не дивно, що той самий "Ліверпуль" на своєму "Енфілді", або "Боруссія" в Дортмунді неодноразово беруть очки, навіть якщо пропускають першими - суперник банально губиться, потрапляючи під неймовірний тиск не тільки топ-клубу, що протистоїть, але і його організованих, дружних фанатів, що чуйно реагують на все, що відбувається на полі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.