Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
79819
0

Тедді Атлас розповів, чому американський суддя віддав перемогу Джошуа

Відомий тренер пояснив, як Гленн Фелдман хотів усіх обхитрити, але в результаті сам сів у калюжу

Тедді Атлас розповів, чому американський суддя віддав перемогу Джошуа
Getty Images/Global Images Ukraine. Тедді Атлас

Відомий тренер і аналітик боксу Тедді Атлас більш детально розкритикував американського суддю Гленна Фелдмана, який віддав перемогу Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) у другому бою проти чемпіона WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО).

«Йому довелося судити дуже нечесно, щоб вивести Джошуа вперед. Після двох раундів я мав рахунок 1-1. Але потім я не віддав Джошуа жодного раунду до восьмого. Перед восьмим раундом я мав 6-1. То справді був урок боксу, солодка наука від Усика.

Звісно, ​​потім ми дійшли до дев'ятого раунду. Суддя Фелдман неймовірно рахував за Джошуа. Я думаю, якщо ти хочеш виставити несправедливий рахунок, то потрібно вивести свого фаворита вперед, а потім трохи пограти з цифрами. Нехай вони будуть близькими, але твій улюбленець залишається попереду.

Так що Фелдман грав, але потім попався. Він мав невеликі проблеми. Джошуа виграв восьмий та дев'ятий раунди. Це було добре для Фелдмана, упередженого чи некомпетентного судді. Він мав шанс піти легким шляхом. На його записці бій справедливо був близьким, бо йому треба було тримати його таким. Але потім раптово – бум! Він не чекав такої кінцівки від Усика. Ніхто не знав, що Олександр це зробить», – сказав Атлас.

У ніч із суботи на неділю Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа у поєдинку-реванші, зберігши пояси WBA, WBO та IBF.

Оцінки Фелдмана посередині

Джерело Boxing247
Оцініть матеріал
(644)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.