Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2166
1

Олександр КРАСЮК: «Усик пройшов через пекло, і це зробило його сильнішим»

Промоутер Олександра Усика – про бій проти Ентоні Джошуа

Олександр КРАСЮК: «Усик пройшов через пекло, і це зробило його сильнішим»
YouTube. Олександр Красюк

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк прокоментував майбутній бій-реванш проти Ентоні Джошуа, який відбудеться у суботу, 20 серпня у Саудівській Аравії:

«Для нас велика честь бути тут, у Саудівській Аравії. Коли ми бачили відео Усика з тренувального табору, то розуміли, що він виглядає як кіборг. Він пройшов через пекло, але це не вбило його, а зробило сильніше.

Я ніколи не бачив його цілеспрямованішим, ніж зараз. Не так багато чемпіонів світу можуть сказати, що вони пройшли через війну на ринг, щоб захищати свої чемпіонські титули. Це був неймовірно складний виклик для Олександра, але він добре пройшов його.

Він вирішив прийняти реванш у таких обставинах після неймовірної підтримки, яку він отримав від своїх співвітчизників, українців. Він спілкувався з військовими, відвідували лікарні, де були поранені солдати, спілкувався з простими фанатами. І всі його підтримували та благословляли на бій-реванш.

Люди хотіли, щоб він бився, і, як і раніше, хочуть, щоб він переміг. Люди хочуть, щоби український прапор піднімався високо, щоб по всій планеті звучав український гімн. Весь світ має знати, що Україна – країна сильних, відкритих, вільних та розвинених людей. Не так багато людей у ​​світі можуть донести це послання до мільйонів, сотень мільйонів людей. Усик може це зробити, і робить це за допомогою боксу.

Було б нечесно з мого боку говорити, наскільки він сильний, бо я його промоутер уже понад 9 років. Нехай історія розсудить, наскільки він особливий. Я бажаю успіху обом боксерам, нехай переможе найсильніший».

Джерело Matchroom Boxing
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил