Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 07 серпня 2022, 05:12
244
0

Вісенте Люке – Джефф Ніл. Прогноз та анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC on ESPN 40

| Оновлено 07 серпня 2022, 05:12
244
0
Вісенте Люке – Джефф Ніл. Прогноз та анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Вісенте Люке (зліва) та Джефф Ніл

Бій відбудеться 7 серпня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі «UFC Apex» і стане ко-мейн івентом турніру UFC on ESPN 40. Орієнтовний початок бою – 07:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У другому за значимістю поєдинку турніру поб'ються два напівсередньоваговики з топ-15 рейтингу: №6 Вісенте Люке (21-8) та №13 Джефф Ніл (14-4).

Люке до свого останнього поєдинку йшов на серії з чотирьох дострокових перемог, яка включала сабмішни Тайрона Вудлі та Майкла К'єзи. Проте у квітні Белал Мухаммад досить впевнено переграв його за підсумками п'яти раундів.

Ніл не бився з грудня, коли на UFC 269 роздільним рішенням суддів виграв у Сантьяго Понзініббіо. Цим Джефф закрив смугу із поразок Стівену Томпсону та Нілу Мегні.

Прогноз на бій

Ймовірно, у цьому поєдинку фанати побачать зарубу у стійці, оскільки кожен із його учасників воліє битися на ногах. Ніл у плані техніки поступається своєму візаві як ударник, і враховуючи, що у Джеффа виникають труднощі з «технарями», припускаємо, що Люке все-таки лідируватиме на суддівських картах. Що стосується того, якщо справа дійде до партеру, то в цьому компоненті навички БЖЖ Люке мають забезпечувати йому перевагу.

Кожен із бійців має достатню ударну силу для нокауту, тому не можна виключати, що бій завершиться чиїмось КО, але оскільки і Ніл, і Люке добре тримають удари, є вагомі підстави вважати, що бій пройде всі три раунди.

Перемога Люке за очками

Parimatch  
  • 1.51
  • 2.45
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.43
  • 51
  • 2.62
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.