Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 07 серпня 2022, 09:08
427
0

Тіаго Сантос – Джамал Хілл. Прогноз та анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 40

| Оновлено 07 серпня 2022, 09:08
427
0
Тіаго Сантос – Джамал Хілл. Прогноз та анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Тіаго Сантон (зліва) та Джамал Хілл

Бій відбудеться 7 серпня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі «UFC Apex» і стане мейн івентом турніру UFC on ESPN 40. Орієнтовний початок бою – 07:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Колишній претендент на титул UFC у напівважкій вазі, а нині №6 рейтингу Тіаго Сантос (22-10) поб'ється з Джамалом Хіллом (10-1), який посідає у рейтингу 10-те місце.

У Сантоса справи йшли не найкращим чином, бразилець програв чотири з останніх п'яти поєдинків. Після поразок Джону Джонсу, Гловеру Тейшейрі та Александру Ракічу «Кувалда» виграв у Джонні Вокера, але в березні на UFC Fight Night 203 Сантос зазнав поразки одноголосним рішенням суддів у п'яти раундах від Магомеда Анкалаєва.

Хілл, навпаки, йде на переможній серії. Після поразки Полу Крейгу влітку минулого року він відправляв у нокаут Джиммі Крута та у лютневому мейн івенті UFC Fight Night 201 Джонні Вокера. Обидва ці бої в сумі тривали менше чотирьох хвилин.

Прогноз на бій

Хілл рветься на вершину, тоді як Сантос, очевидно, більше не може тягатися з топами напівважкого дивізіону. Сантос все ще здатний завдавати неприємностей навіть бійцям із претендентської обойми, як це було в його останньому бою, плюс у нього за плечима величезний досвід.

Сантос все ще хороший у стійці, проте Хілл теж є непоганим ударником і виграє у бразильця у зрості. Хілл, безперечно, більш свіжий як боєць. Вважаємо, що Сантос за рахунок досвіду зуміє нав'язати супернику більш-менш конкурентний бій і затягнути його довше двох раундів, проте потужні кулаки Хілла і пробитість Сантоса є тими факторами, які можуть стати ключовими у цій битві.

Перемога Хілла нокаутом у 3-му раунді

Parimatch  
  • 3.80
  • 1.29
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 3.11
  • 51
  • 1.33
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.