Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 05 серпня 2022, 20:25
4148
2

Нова хвиля «мінувань». День 162. Евакуація людей із вокзалів та ринків

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за четвер, 4 серпня

| Оновлено 05 серпня 2022, 20:25
4148
2
Нова хвиля «мінувань». День 162. Евакуація людей із вокзалів та ринків
Нацполіція. Автовокзал Рівне

162-й день війни. 4 серпня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 4 серпня

23:59. Зеленський засудив вибірковість Amnesty

Президент Володимир Зеленський засудив вибірковість Amnesty International і вважає, що організація намагається амністувати державу-терориста та перекласти відповідальність з агресора на жертву:

«Ми побачили сьогодні звіт від Amnesty International, який, на жаль, намагається амністувати державу-терориста та перекласти відповідальність з агресора на жертву. Немає і не може бути – навіть гіпотетично – жодної умови, за якої будь-який російський удар по Україні стає виправданим.

Агресія проти нашої держави нічим не спровокована, загарбницька та відверто терористична. І якщо хтось робить звіт, в якому жертва та агресор начебто в чомусь однакові, якщо аналізуються якісь дані про жертву, а що робив агресор у цей час – ігнорується, то з цим не можна миритися.

російська армія не зупинилася перед ударами навіть по меморіалах жертв Голокосту, по кладовищах. Табором з військовополоненими в Оленівці. І звітів про це чомусь немає. Ось така аморальна вибірковість.

Кожен, хто амністує росію та штучно створює такий інформаційний контекст, що якісь удари терористів нібито виправдані чи нібито зрозумілі, не може не усвідомлювати, що цим допомагає терористам. А якщо такі маніпулятивні звіти, то відповідальність за загибель людей поділяєте із ними».

4 серпня російські терористи завдали чергового удару по Торецьку Донецької області – по зупинці громадського транспорту: 8 осіб загинули, серед поранених – троє дітей. Це був свідомий удар окупантів, черговий акт терору, проте українці не бачать звітів міжнародних організацій щодо цих злочинів росії. росія зруйнувала близько 200 релігійних споруд, майже 900 медичних закладів, понад 2200 освітніх закладів».

23:10. Увечері росіяни обстріляли Харків, є постраждалі

Російські окупанти увечері 4 серпня обстріляли Харків, є інформація про трьох постраждалих.

Глава ОВА Олег Синегубов: «Окупанти завдали ударів по Шевченківському та Індустріальному районам. На місця виїхали бригади екстреної медичної допомоги. Є попередня інформація про трьох постраждалих. Усіх 3 постраждалих госпіталізовано до медустанови: 2 чоловіки та 1 жінка. Поранені потребують оперативних втручань.

Мер Харкова Ігор Терехов: «Є повідомлення про артилерійські прильоти в Салтівському та Індустріальному районах. Під потужним обстрілом Павлове Поле у ​​Шевченківському районі. Біля одного з ринків рятувальники зараз працюють над розмінуванням головки подарунка, що прилетіла. Одна людина на Полях постраждала – її забрала швидка. Пошкоджено інфраструктуру одного з житлових будинків».

22:30. ЄС ввів нові санкції проти Януковича та його сина

Рада Європейського Союзу у четвер, 5 серпня, вирішила запровадити обмежувальні заходи щодо колишнього президента-втікача України Віктора Януковича та його сина Олександра у відповідь на агресію росії проти України.

Рада ЄС додала Януковича та його сина до списку осіб, організацій та органів, які підпадають під обмежувальні заходи, задіяні в березні 2014 року, через «їхню роль у підриві чи загрозі територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України та стабільності та безпеці держави».

У разі Олександра Януковича йдеться також про здійснення угод із сепаратистськими угрупованнями на Донбасі. Відповідні правові акти опубліковано в Офіційному журналі ЄС.

21:50. З українських портів 5 серпня вийдуть ще три судна із зерном

У п'ятницю, 5 серпня, ще три судна вирушать із українських чорноморських портів для вивезення продовольчих вантажів, зокрема зерна.

Міністр оборони Туреччини Хулусі Акар розповів (CNN): «В результаті напруженої роботи Координаційного центру завтра (5 серпня) в рамках відвантаження зерна з портів України планується вирушити 3 судна. Крім того, після перевірки очікується рух в Україну порожнього судна із Стамбула.

Порожнє судно, як очікується, вирушить до України після огляду у Стамбулі. 10 судів у портах Одеса і Чорноморськ вже завантажені зерном і готові до відправки.

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що суди вирушать у п'ятницю, 5 серпня, у проміжок з 5 до 8 години ранку. Два судна вийдуть із порту Чорноморськ, а одне – з Одеського. Після цього буде сформовано караван, який разом із керуючим судном вирушить у порти призначення. На борту трьох балкерів NAVI STAR, ROJEN та POLARNET сукупно понад 50 тисяч тонн української кукурудзи.

20:40. Північна Македонія передала Україні чотири Су-25

Північна Македонія передала Україні чотири штурмові літаки Су-25, отримані від Києва під час конфлікту в 2001 році (УП, MKD).

Міністерство оборони Північної Македонії не підтвердило та не спростувало інформацію, зазначивши, що рішення про надання Україні озброєння будуть розсекречені та подані у порядку прозорості: «Рішення, прийняті станом на даний момент, не впливають на бойову готовність нашої армії».

Під час конфлікту в Македонії у 2001 році країна придбала чотири штурмовики Су-25 в України – три одномісні та один двомісний. Навесні 2003 року їх списали зі збройних сил через відсутність потреби, а 2004-го – підготували для продажу.

У 2011 році Міноборони Македонії розглядало можливість модернізації Су-25 під стандарти НАТО, але так і не втілило ці плани в життя. У червні 2022 року північномакедонська Ліва партія з посиланням на військові джерела заявила, що Су-нібито 24 почали ремонтувати та перевіряти для передачі Україні за участю українських інженерів.

20:00. Зведення Генштабу: росіяни знову наступали в районі Пісків, проте без успіху

Генеральний штаб повідомляє, що протягом дня російські війська знову намагалися наступати у районі населеного пункту Піски, проте успіху не мали.

19:10. Зеленський призначив нового голову Херсонської ОДА

Президент Володимир Зеленський призначив Ярослава Янушевича на посаду голови Херсонської облдержадміністрації.

Зеленський вручив Янушевичу службове посвідчення та сказав, що його (Янушевича) досвід та професіоналізм стануть у нагоді при виконанні завдань, поставлених перед ним як головою важливого регіону.

18:40. Газпром спалює газ замість поставок до країн ЄС

російський Газпром, починаючи з травня, спалює газ поблизу компресорної станції Портова та однойменного LNG-терміналу (фінське видання Yle, Інтерфакс). Велике полум'я вирує на території, де розташовані ці об'єкти, вже кілька тижнів. Це видно навіть з Фінляндії.

Супутникові знімки системи моніторингу пожеж NASA демонструють, що на LNG-терміналі пожежі почали фіксувати з 22 травня, коли Газпром знизив транзит до Європи газотранспортною системою України і перестав використовувати в повному обсязі оплачені та заброньовані потужності.

Пожежа, що свідчить про спалювання газу на КС Портова, почала з'являтися з 17 червня. Тоді протягом кількох днів добове прокачування газу Північним потоком було зменшено зі 167 млн ​​куб. м до 67 млн. куб. м.

18:00. Нова хвиля мінувань: у містах України евакуювали людей з вокзалів та ринків

У Тернополі, Вінниці, Рівному, Хмельницькому, Черкасах та Кропивницькому повідомили про замінування вокзалів та ринків (УП).

Мер Тернополя Сергій Надал: «У Тернополі шукають вибухівку у приміщеннях залізничного вокзалу та Центрального універмагу. Людей звідти евакуювали. Є інформація про можливу провокацію та закладену вибухівку». Оновлення: інформація про замінування у Тернополі не підтвердилася.

У Рівному поліцейські перевіряють інформацію про замінування кількох об'єктів залізничного, автовокзалу та на вулиці неподалік продуктового ринку. За інформацією ЗМІ, у Вінниці є повідомлення щодо мінування на центральному ринку. Також вибухівку шукають на залізничному та західному автовокзалах.

Правоохоронці Хмельницького також отримали повідомлення про замінування автовокзалу, овочевого ринку та залізничного вокзалу. У Кропивницькому вибухівку шукають на Центральному автовокзалі. У Черкасах перевіряють інформацію про замінування залізничного вокзалу, автовокзалу та пошти на вулиці Хоменка.

17:00 Резніков відповів Amnesty: це спроби виправдати геноцид українців

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що матеріал Amnesty International свідчить про втрату адекватності в організації, а будь-які спроби виправдати геноцид українців і поставити під сумнів право на опір - це збочення:

«Будь-які спроби поставити під сумнів право українців чинити опір геноциду, захищати свої сім'ї та будинки, захищати свої життя та життя своїх дітей, чинити опір діям росії як держави-терориста – це збочення, в які б правові конструкції його б не маскували.

Будь-які спроби навіть побіжно зрівняти неспровокований російський агресію та український самозахист, як це зроблено в матеріалі Amnesty International, – це свідчення втрати адекватності та спосіб знищити свій авторитет.

Україна – правова держава. Ми всебічно аналізуємо та даємо оцінку, у тому числі – юридичну, подіям на війні, як того вимагають наші зобов'язання. Але ми не дозволимо ганьбити нашу армію, наших захисників. Це я як юрист говорю».

16:20. На гроші UNITED24 купили перший вертоліт для України

На кошти, зібрані через платформу UNITED24, вперше придбали гелікоптер МІ-2АМ-1, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Вартість вертольота 23,4 млн. грн. Він призначений переважно для евакуації тяжко поранених із поля бою. Мі-2АМ-1 виробляють в Україні, що полегшує постачання та сервісне обслуговування, а військові зможуть отримати транспорт найближчим часом.

Модель є багатоцільовим повітряним транспортом, який використовують переважно для евакуації поранених із поля бою. Він здатний перевозити двох тяжко поранених і трьох лікарів або вантажі вагою до 1200 кг на відстань до 600 км і на швидкості до 200 км/год, що дозволяє вчасно дістатися госпіталю тим, для кого кожна хвилина критична.

15:00. Amnesty International заявила, що ЗСУ наражають на небезпеку мирне населення

Правозахисна організація Amnesty International заявила, що українські військові, які стримують російську навалу, наражають на небезпеку громадянське населення, створюючи бази і розміщуючи озброєння в школах і лікарнях, в Офісі президента на це відповіли, що життю українців загрожує лише армія росії.

Доповідь Amnesty International: «Тактика України порушила міжнародне гуманітарне право, перетворивши цивільні об'єкти на військові цілі. В результаті російських ударів по населених пунктах, що послідували за цим, загинули мирні жителі і була зруйнована цивільна інфраструктура.

З квітня по липень експерти правозахисної організації оглядали місця російських ударів у Харківській та Миколаївській областях та на Донбасі – вони опитували тих, хто вижив, і свідків та вивчали супутникові знімки. У ході цього аналізу правозахисники виявили докази того, що українські сили завдавали ударів із житлових районів, а також базувалися у житлових будинках у 19 містах та селах регіонів.

Більшість житлових районів, де розташовувалися солдати, знаходилися за кілька миль від лінії фронту, і існували реальні альтернативи, які не наражали б на небезпеку мирних жителів, наприклад, військові бази, густі ліси або інші споруди, розташовані далі від житлових районів».

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк: «Сьогодні росія докладає максимум зусиль, щоб дискредитувати Збройні Сили України в очах західних громад та зірвати постачання зброї, використовуючи всю мережу своїх агентів впливу. Шкода, що така організація, як Amnesty International, бере участь у цій кампанії з дезінформації та пропаганди.

Єдине, що становить загрозу життю українців, – це російська армія катів та ґвалтівників, яка прийшла в Україну здійснювати геноцид. Наголошую, що українські захисники захищають свій народ та сім'ї. Життя людей для України – безперечний пріоритет, саме тому ми проводимо евакуацію мешканців прифронтових міст».

13:50. У центрі Донецька прилетіло на похорон командувача окупантів

ЗМІ рф стверджують, що центр Донецька, де проходило прощання з командиром окупантів Ольгою Качурою, було обстріляно. У ОП спростували причетність ЗСУ.

Як заявляють окупанти, церемонію у драмтеатрі перервали нібито через обстріл з боку ЗСУ. Гостей евакуювали у бомбосховищі. ЗМІ рф стверджують, що є двоє загиблих і п'ятеро постраждалих.

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що було влучання і у драмтеатр, і у готель Донбас Палас недалеко. За його словами, у готелі жили кадировці.

Радник ОП Михайло Подоляк спростував звинувачення окупантів, що удару по центру Донецька завдали ЗСУ: «По Донецьку б'ють лише самі росіяни чи корпуси народної міліції невизнаних кримінальних республік. Тому безглуздо нам завдавати ударів по якихось заходах у Донецьку. Всі ці вибухи (потрібні) лише для того, щоб показати: дивіться, які звірі на тому боці, давайте більш інтенсивно мобілізуватись і йти вбивати українців далі».

До 2014 року Ольга Качура служила у поліції Горлівки, а потім перейшла на бік окупантів. Корса командувала дивізіоном реактивних систем залпового вогню та віддавала накази про обстріл Донецької області, що призвело до масової загибелі людей.

13:00 Торецьк: влучили влучили у зупинку, мінімум 8 загиблих

Окупанти влучили у зупинку громадського транспорту в Торецьку Донецької області, загинули щонайменше 8 людей.

Глава Донецької ОВА Павло Кириленко: «8 загиблих, 4 поранених – такі наслідки обстрілу Торецька, який росіяни здійснили сьогодні близько 11 години. Серед поранених – троє дітей.

За попередньою інформацією, стріляли з артилерії. Влучили у зупинку громадського транспорту, де на той момент було скупчення людей. росіяни пошкодили церкву та поранили священика, пошкодили навколишні багатоповерхівки. Закликаю жителів евакуюватися».

12:10. Наєв: Ворог на Київському напрямку більше не пройде, ми всі проаналізували

Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв запевнив українців, що росіяни вдруге не пройдуть на Київському напрямку, оскільки Збройні сили набагато краще готові до можливого наступу.

«Ми проаналізували попередні дії супротивника на Київському напрямі та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме у тих місцях, де найбільша ймовірність настання ворожих сил.

Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневої поразки, яка передбачає поразку супротивника на далеких підступах та у глибині його бойових порядків.

Натомість населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, повністю підтримує Збройні сили та інші військові формування та правоохоронні органи. Впевнений, що ворог із цього напряму більше не пройде. Ми робимо все для того, щоб ця впевненість була реальною».

11:30. Подоляк назвав 4 складових для переговорів з росією

Переговорна позиція України у розмові з Росією має включати чотири складові – всі вони стосуються зброї.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк:

«Щоб говорити з росією, потрібно мати правильну позицію переговорів. Вона містить чотири простих складових: 1. Дальнобійна артилерія, РСЗВ та ATAСMS, щоб знищити російську логістику. 2. ППО/ПРО, щоб захистити міста. 3. Ударні безпілотники – найкращі мисливці. 4. Бронетехніка для контрнаступів».

10:30. Окупанти примусово закликають чоловіків з окупованих міст, навіть шахтарів

Російські окупанти зазнають значних втрат і поповнюють свої сили за рахунок чоловіків із нещодавно окупованих населених пунктів – на фронт забирають навіть шахтарів.

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай: «Окупанти не вважають втрати, бо переважно гинуть мешканці окупованих територій. Росіянам вони не потрібні в майбутньому, тому що вже вісім років населення ЛНР є тягарем для бюджету рф. Нині ці фінансові втрати чоловіки й відпрацьовують.

На окупованих 2014 територіях вже мобілізували всіх, кого можна. Наразі забирають навіть незамінних шахтарів. Людей направляють до військкоматів проти волі, тому ейфорія «визволення» у нещодавно захоплених містах і селах швидко пройшла. Лише у Старобільську цього тижня вже відправили на фронт близько 80 чоловіків. Ними окупанти поповнюють, зокрема, склади штурмових груп, які ЗСУ регулярно знешкоджують.

російські загарбники щодня намагаються покращити тактичне становище за рахунок потужної роботи артилерії та численних штурмових дій. Тільки за минулу добу ворог випустив 3 ракети, 5 разів застосовував ствольну артилерію та ще 5 – реактивну. Атаки ворога підтримувалися мінометними та танковими обстрілами. 8 населених пунктів росіяни бомбили із повітря. При цьому 3 серпня росіяни були змушені відступити зі значними втратами на 14 дільницях.

09:40. Втрати окупантів: ЗСУ вже знищили 41500 російських військових

З початку повномасштабної російської агресії Збройні сили України знищили 41500 окупантів, 1789 танків та 946 артилерійських систем.

Генштаб ЗСУ: Найбільші втрати противник зазнав на Бахмутському та Донецькому напрямках. Загальні бойові втрати ворога з 24.02 до 04.08 орієнтовно склали:

  • особового складу – близько 41 500 (+150) осіб ліквідовано,
  • танків ‒ 1789 (+15) од.,
  • бойових броньованих машин ‒ 4026 (+4) од.,
  • артилерійських систем – 946 (+7) од.,
  • РСЗВ - 260 (+1) од.,
  • засобів ППО - 118 (+0) од.,
  • літаків – 223 (+0) од.,
  • вертольотів – 191 (+0) од.,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 742 (+2),
  • крилатих ракет - 182 (+2),
  • кораблів/катерів - 15 (+0) од.,
  • автомобільної техніки та автоцистерн - 2960 (+38) од.,
  • спеціальної техніки – 83 (+0).

08:20. росіяни випустили по Нікополю 60 Градів: пошкоджено десятки будинків та техніка

Вночі 4 серпня російські окупанти знову обстріляли Дніпропетровщину, внаслідок чого одна жінка зазнала поранень; по місту Нікополь випустили 60 Градів – пошкоджено десятки будинків.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко: «Напружена ніч тривог та обстрілів. Під ворожий удар потрапили два райони області – Нікопольський та Криворізький. російські війська двічі обстріляли Нікополь. На житлові квартали прилетіли 60 снарядів із Градів. Попередньо люди не постраждали.

У Нікополі один будинок знищено, майже 50 – пошкоджено, також зачепило близько 30 господарських споруд. На двох приватних дворах сталося спалах – пожежі загасили рятувальники. Обстрілом пошкоджено будівлі та техніку трьох місцевих підприємств, а ще понад 100 сонячних панелей.

Окупанти перебили у Нікополі дві лінії електропередач, внаслідок чого без світла залишилося понад 3 тисячі нікопольчан. На місці працюють аварійні бригади електриків. У Криворізькому районі ворог накрив Ураганами Карповську та Широківську громади. У Широкому є руйнування житла, 44-річна жінка зазнала поранень. За словами Резніченка, постраждалій надали допомогу – вона лікується вдома».

07:30. Генштаб: Білорусь перевіряє бойову готовність своєї армії

Генштаб української армії повідомляє, що триває перевірка бойової готовності збройних сил Білорусі.

06:40. ISW: росія використовує ЗАЕС для залякування та ослаблення військової підтримки України

Російські війська використовують Запорізьку атомну електростанцію (ЗАЕС) в Енергодарі, щоб посилити страх ядерної катастрофи та знизити приниження бажання Заходу надавати військову підтримку Україні.

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) Аналітики припускають, що росіяни маніпулюють захоплену ЗАЕС і для залякувань і для того, щоб Україні знизили постачання зброї.

У матеріалі інституту йдеться також, що Кремль, ймовірно, продовжує намагатися посилити свої відносини з Тегераном, щоб отримати безпілотники для використання в Україні. ISW зазначає, що в останні дні російські війська досягли обмежених успіхів навколо Бахмута та Авдіївки.

05:00. На півдні авіація ЗСУ завдала ударів по опорних пунктах ворога

Українські захисники на південних рубежах завдали ударів по ворожих опорних пунктах у районах Благодатного та Правдиного.

Оперативне командування Південь: «Ворог продовжує ведення бойових дій на межі оборони. З метою недопущення настання наших військ та відновлення втраченого становища нарощує склад угруповання на Криворізькому напрямку за рахунок перекидання підрозділів 35-ї армії Східного військового округу.

Мобілізувавши сили в роту із застосуванням броньованої техніки, намагався вести штурмові дії за двома напрямками: Білогірка – Андріївка та Сухий Ставок – Біла Криниця. У спробі відновити втрачене становище успіху у відсутності, ретировался.

Натомість активізувалася ворожа авіація. Двічі парами літаків штурмової авіації Су-25 атаковано населені пункти Бериславського району. Вертолітними парами ворог п'ять разів атакував позиції ЗСУ. Втрат немає. Вдень південна околиця Костромки була обстріляна реактивною системою залпового вогню Град. Одна людина загинула, одна поранена, пошкоджено 3 приватні будинки та лінії електропередач.

Авіація ЗСУ завдала двох ударів по опорних пунктах ворога в районах Благодатного та Правдиного. За результатами виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами забезпечені наступні втрати ворога: 31 загарбник, танк Т-72, ​​гаубиці Гвоздика та Мста-Б, 2 міномети, 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки та 1 безпілотник-розвідник. Підтверджено, що знищено пункт управління 22-го армійського корпусу берегових військ Чорноморського флоту росіян».

02:50. Херсонщина: ЗСУ знищили ворожі склади у Чорнобаївці та Бериславі

Голова Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони Олександр Завітневич повідомив, що українські захисники знищили два ворожі склади боєприпасів у Херсонській області:

«Українські захисники минули два ворожих складу боєприпасів на Херсонщині. ЗСУ знищили 19 російських військових, мобільну станцію супутникового зв'язку, протитанковий ракетний комплекс, два автомобілі та польові склади в Чорнобаївці та Бериславі».

01:00. Зеленський: Якби росія хотіла переговорів, то не стягувала б резерви на південь України

Президент Володимир Зеленський вважає, що всі заяви росії про готовність до переговорів не відповідають дійсності, оскільки в той же час росія стягує резерви на південь України:

«Вони (росія) активують різних емісарів із тезами про те, що держава-терорист нібито хоче переговорів. Якби росія дійсно реально хотіла закінчення війни, вона не стягувала б зараз резерви на український південь і не плодила б на українській території масові могили вбитих невинних людей.

Ну і взагалі це просто огидно, коли колишні лідери вагомих держав з європейськими цінностями працюють на росію, що воює проти цих цінностей. Треба бити терористів на нашій землі, поширювати інформацію про українські інтереси та здобувати для України успіхи, здобувати перемоги».

00:00. Початок 162-го дня війни, 4 серпня

Все события войны:
Хронология войны по дням

Онлайн-трансляція українського телемарафона

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 22
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил