Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ігор Потеря – Ніколае Негумеряну. Прогноз та анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 277

Ігор Потеря – Ніколае Негумеряну. Прогноз та анонс на бій
facebook.com/IHORPOTIERIAMMA. Ігор Потеря

Бій відбудеться 31 липня у Далласі (штат Техас, США) на арені American Airlines Center і стане частиною раннього попереднього карду турніру UFC 277. Орієнтовний початок бою - 01:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Український напівважковаговик Ігор Потеря (19-2) дебютує в UFC боєм проти свого румунського колеги Ніколае Нігумеряну (12-1).

Потеря був чемпіоном української промоції WWFC у середній вазі, але потім вирішив піднятися у напівважкий дивізіон, і у вересні 2021 року він вирушив до Лас-Вегасу, щоб взяти участь у битві за контракт з UFC у Dana White's Contender Series. У тому бою українець нокаутував у першому раунді небитого Лукаша Судольськи та поповнив ростер UFC.

Нігумеряну дебютував у UFC у березні 2019 року з поразки за очками Сапарбеку Сафарову. З того часу румун лише перемагає. Він пройшов роздільним суддівським рішенням Алексу Камура, швидко нокаутував Айка Віллануеву і на початку березня на UFC 272 знову роздільним суддівським рішенням виграв у Кеннеді Нзечукву. Хоча спочатку Нігумеряну мав битися на UFC 272 проти Потері, але Ігор не зміг вийти на бій через російську військову агресію в Україні.

Прогноз на бій

Щодо досвіду та рівня опозиції, Потеря, звичайно, сильно поступається своєму візаві. Обидва бійці мають виражені фінішерські навички як у стійці, так і на покритті. Тому шанси на дострокову розв'язку тут дуже великі.

Потеря - непоганий ударник з нокаутуючою потужністю, проте румунський боєць може мати невелику перевагу в стійці. Тому вважаємо, що Потеря спробує розвинути успіх у партері, де він, ймовірно, виглядає кращим, і фінішує в результаті Нігумеряну. Бачимо, що у новачка промоції є чудова можливість яскраво увірватися в Ultimate Fighting Championship.

Перемога Потері сабмішном у 2-му раунді

Parimatch  
  • 1.81
  • 1.93
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.82
  • 1.93
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.