Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 липня 2022, 12:16
122
0

Ставки на спорт як гра на біржі: у чому схожість цих способів заробити?

Беттинг і біржа: у чому схожість та відмінності

| Оновлено 26 липня 2022, 12:16
122
0
Ставки на спорт як гра на біржі: у чому схожість цих способів заробити?

Іноді процес ставок порівнюють із біржею. Не дарма, до речі, у сфері спортивних парі є навіть справжні біржі, хоча вони менш популярні, ніж букмекерські контори та тоталізатори. Але між схемою прийняття рішення при купівлі на біржі (валюти, акцій та іншого) має чимало аналогій про те, як людина визначається з тією чи іншою ставкою. Чинники та їх черговість практично ідентичні.

Все починається із загального аналізу

Якщо на біржі потрібен вступний, макроекономічний аналіз, то клієнт контори намагається виділити, хто зі спортсменів чи команд зараз сильніший, і намагається отримати загальний висновок про те, яка ж перевага однієї зі сторін можлива.

Далі оцінюються технічні деталі

На біржі макроекономічного аналізу переходять до технічного. Гравець букмекерської контори бере дані щодо виступів спортсмена чи клубу останнім часом, вдома та в гостях, або, стосовно тенісу, на різних покриттях, щоб зрозуміти їхній реальний фізичний стан. Особливо багато їжі для роздумів може дати останній двобій обох сторін.

Оцінка поведінки конкурентів

На біржі трейдери намагаються бути в курсі того, як роблять, як поводяться основні гравці на їхньому ринку. Азартні люди повинні стежити за динамікою змін виставленої лінії – те, де зростають котирування, показує, на що в лінії ставлять на сайті найменш охоче. А ось що потім робити з цим, як реагувати на провантаження – це має диктуватись власною стратегією, яку має кожен серйозний гравець.

Аналіз новин не повинен припинятися ніколи

Все має значення та має наслідки. У тому числі у спорті – раптова травма лідера різко погіршує шанси команди на нічию. У роздягальні може спалахнути конфлікт, що позначиться і взаємодії на полі. Тенісиста чи боксера можуть від поєдинку відволікати сімейні проблеми. Всі ці інсайдерські дані бажано отримати якомога раніше.

Детальне вивчення ризиків

В обох випадках, і на біржі, і в конторі, людина розпоряджається своїми грошима, і бажано розуміти, які шанси на успіх - і на невдачу. Щоб зробити оптимальну ставку, потрібно вивчити лінію букмекера максимально глибоко, знайшовши там найвигіднішу, " цінну " ставку.

Все завершується ухваленням рішення

Експерти радять лише у випадку, що всі пункти влаштовують нас, приходити до позитивного вердикту. Тобто йде покупка на біржі або робиться ставка на сайті букмекера.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.