Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 18:22
77
0

Пляжний волейбол та ставки на нього

Як поставити на пляжний волейбол так, щоби виграти?

| Оновлено 25 липня 2022, 18:22
77
0
Пляжний волейбол та ставки на нього

Волейбол – досить популярний вид спорту. У тому числі його пляжний аналог. Більше того, його багато хто вважає особливо видовищним та динамічним. Отже, не маючи слави футболу з хокеєм, все ж таки дана спортивна дисципліна має чималу армію шанувальників. І не дивно, що ставки на пляжний волейбол можна знайти у розписах у більшості серйозних букмекерів. Бетторам цей вид цікавий через високу непередбачуваність і розмаїття несподіваних результатів - поставивши правильно, можна добре заробити!

Особливості беттингу на пляжний волейбол

Традиційно у пляжний волейбол грають дуетами на покритті із піску. Причому майданчик завжди відкритий, що може створювати особливі труднощі для учасників. Для того, щоб взяти перемогу, слід виграти 2 партії, так що їх можливо максимум 3. У кожному сеті грають до 21 очка, а у разі наполегливої, рівної боротьби, то потрібно досягти розриву в 2 бали.

Пляжний волейбол зародився на території Бразилії – там для нього оптимальні умови, чого варта легендарна Копакабана. І не дивно, що збірна цієї країни зазвичай залишається лідером у будь-якому турнірі. Втім, Сполучені Штати поступово порівнялися за рівнем - там цей час теж дуже популярний зараз.

Пляжний волейбол по праву вважається одним із найдинамічніших видів спорту. У нього вигідно грати в "лайві", але при цьому процес розміщення ставок може виявитися досить складним, якщо гравець недостатньо досвідчений. Там події змінюються дуже швидко, на 180 градусів. Але, вловивши тенденції, можна підібрати вигідні умови для потенційно валуйної ставки.

На що можна укласти парі

  • Вихід. В даному випадку необхідно вгадати переможця гри – нічиїх у пляжному волейболі бути не може, тож результат може бути або П1, або П2. Причому не лише у повному матчі – можна ставити на результат окремих сетів.
     
  • Фора (гандикап) – розрив між командами, як у матчі загалом, по сетах, так і в окремому сеті, за очками. Можна брати перемогу фаворита з "мінусової" форою, коли чекають на його перемогу з комфортною перевагою, з "зазором", або повірити в андердога з "плюсом", коли прогнозується запекла боротьба в цій грі.
     
  • Тотал – ставка на кількісне вираження, на результативність. Букмекери встановлюють певну позначку, а гравець намагається правильно визначити, у результаті більше чи менше очок наберуть у сеті/матчі. Тотал також індивідуальні, на кожну команду-учасника, на всю гру або конкретну партію. Є й специфічний тотал, на ейси, тобто подачі, які прийняті противником.
     
  • Парні/не парні - на те, яка кількість очок у сеті чи сетів у матчі буде, парна чи ні.
     
  • Точний рахунок - є шанування по партіях. Варіантів мало, 2-0 чи 2-1 на користь кожного з противників. Але однаково коефіцієнти досить привабливі.
Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.