Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 15:40
307
0

Види ставок на удари у ворота в футболі

Які варіанти парі на такі події приймаються зараз?

| Оновлено 25 липня 2022, 15:40
307
0
Види ставок на удари у ворота в футболі

Удари в створ - один із варіантів парі на один із статистичних (і, можливо, найважливіший з них) показників. Так, це все ще не найпопулярніший ринок, і розписи, як правило, не особливо розписані в більшості букмекерських компаній, але все ж таки певна різноманітність є. Які варіанти парі на такі події приймаються зараз?

  • Вихід. Як завжди, слід дізнатися про переможця. У даному випадку, парі спрямоване на те, хто завдасть більше ударів у площину чужих воріт. Звичайно ж, частіше той, хто б'є (і, що важливіше, потрапляє) у "рамку", зрештою і виграє. Але кожен, хто стежить за футболом, легко навскидку назве далеко не 1 поєдинок, в якому одна сторона била, але воротар суперника на куражі "штампував" "сейви", а його польові партнери забивають чи не з першої ж (а то й єдиної) спроби. У цьому плані експерти вважають, що простіше прогнозувати саме те, хто з суперників більше і точніше битиме по воротах.
     
  • Тотал. Парі на загальну кількість спроб потрапити по чужих воротах. З застереженням: не зарахують ті удари, що були заблоковані або припали на штанги та поперечини. А також не додають до ударів автоголи навіть при тому, що вони змінюють рахунок. Як правило, пропонують розписи на загальний (обох суперників) та індивідуальний тотал (окремої, конкретно вказаної команди). Можна знайти, нехай і не на кожен поєдинок, пропозиції не лише на матч, а й на окремий тайм.
     
  • Гандікап. Зазвичай тут необхідно спрогнозувати розрив між противниками. Але тут порівнюють не те, скільки команди заб'ють, але виключно те, скільки разів вони завдадуть точних ударів по воротах одна одної. Це вважається ринком, який відносно легко прогнозувати - умовний "Манчестер Сіті" може не забити жодного разу, або обмежитися 1-м м'ячем, і таке трапляється не так вже й рідко. Але виглядає унікальним випадок, коли підопічні Пепа Гвардіоли не створюють моменти, не змушують голкіпера суперників пурхати поміж кутами своїх воріт. Щоправда, досі букмекери в рамках 1-го матчу, особливо не топового, виставляють більш ніж 1 середнє значення по ударах у площину воріт.
     
  • Парні/не парні - ставка на те, парне чи непарне буде кількість ударів по воротах. Але тут уже не можна говорити всерйоз про повноцінне прогнозування, аналізувати складно - дуже вже важлива випадкова змінна. Тож цей варіант – для тих, хто хоче не прогнозувати, а вгадувати, покладаючись на свою інтуїцію.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.