Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 липня 2022, 21:23
524
0

Педді Пімблетт – Джордан Лівітт. Прогноз та анонс на бой

Поєдинок турніру UFC Fight Night 208

| Оновлено 23 липня 2022, 21:23
524
0
Педді Пімблетт – Джордан Лівітт. Прогноз та анонс на бой
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 23 липня у Лондоні (Великобританія) на The O2 Arena і стане одним з головних на турнірі UFC Fight Night 208. Орієнтовний початок бою – 23:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Британський легковаговик Педді Пімблетт (18-3), що рветься на вершину, подереться на турнірі зі своїм американським колегою Джорданом Лівіттом (10-1).

Екс-чемпіон Cage Warriors у напівлегкій вазі Пімблетт дебютував у UFC у вересні минулого року з перемоги нокаутом у першому раунді над Луїджі Вендраміні. Свій другий і поки останній бій у лізі Пімблетт провів у березні на лондонській The O2 Arena, зупинивши задушенням у стартовій п'ятихвилинці Родріго Варгаса.

Лівітт йде на серії з двох перемог в октагоні. У грудні він задушив у другому раунді Метта Сейлса, а у квітні переміг одноголосним рішенням суддів Трея Огдена.

Прогноз на бій

Пімблетту багато хто давно пророкує велике майбутнє в ММА. «Бадді» відзначається тим, що успішно діє і в стійці, і в партері. Він є вибуховим та енергійним бійцем.

Лівітт може виглядати прохідним для нього суперником, проте американець явно непростий. Це боєць із високим IQ, який діє методично та обдумано. Лівітт може бути небезпечним на землі, тому розумно вважати, що Пімблетт намагатиметься розвинути успіх на ногах. Певна незручність Лівітта повинна завдати Пімблетту певних проблем і, ймовірно, призвести до того, що бій пройде всі три раунди.

Перемога Пімблетта за очками

Parimatch  
  • 1.32
  • 3.20
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.33
  • 51
  • 3.22
Сделать ставку Зробити ставку

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.