Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 16 липня 2022, 23:45
433
0

Браян Ортега – Яїр Родрігес. Прогноз та анонс на бій

Головний бій турніру UFC on ABC 3

| Оновлено 16 липня 2022, 23:45
433
0
Браян Ортега – Яїр Родрігес. Прогноз та анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Яїр Родрігес

Бій відбудеться 16 липня в Елмонті (штат Нью-Йорк, США) на «UBS Arena» і стане мейн івентом турніру UFC on ABC 3. Орієнтовний початок бою – 23:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

№2 рейтингу напівлегкої ваги UFC Браян Ортега (15-2) зустрінеться з Яїром Родрігесом (13-3), який займає позицію в рейтингу №3.

Ортега повернеться після невдалої титульної спроби, коли у вересні минулого року на UFC 266 він зазнав розгромної поразки за очками від чемпіона-напівлегковаговика Александра Волкановськи. Причому це був другий тайтл-шот Ортеги в останніх трьох боях, у грудні 2018 його ТКО після четвертого раунду зупинив тодішній чемпіон Макс Холловей. У проміжку між цими поразками «T-City» розгромив у п'яти раундах «Корейського зомбі» Чан Сон Юна.

Родрігес також перемагав «Корейського зомбі», але зробив це фантастичним нокаутом у 2018 році, і програвав Холловею. З Холловеєм мексиканець провів свій поки що останній бій, у листопаді 2021 року Родрігес програв «Благословенному» одноголосним рішенням суддів у нетитульному п'ятираундовому бою.

Прогноз на бій

Родрігес - дивовижний ударник, здатний завдати масу неприємностей на ногах будь-кому, навіть такому висококласному страйкеру, як Холловей. Ортега завжди славився своїм БЖЖ, але в останні роки підтягнув стійку.

Проте навряд чи у стійці Ортега переграватиме Родрігеса, проте за рахунок своєї універсальності та бійцівської збалансованості Браян матиме хороші шанси на перемогу. Однак якщо Ортезі не вдаватиметься проводити тейкдауни, його справи будуть поганими. Вважаємо, що бій пройде всю дистанцію і все-таки завершиться впертою, але безперечною перемогою Ортеги.

Перемога Ортеги за очками

Parimatch  
  • 1.53
  • 2.60
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.54
  • 51
  • 2.48
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.