Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 13 липня 2022, 06:19
1490
2

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Ворог не має сміливості визнати поразку та піти з України»

Президент України Володимир Зеленський записав нове відеозвернення

| Оновлено 13 липня 2022, 06:19
1490
2
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Ворог не має сміливості визнати поразку та піти з України»
ОП. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у новому відеозверненні зазначив, що незважаючи на успіх українських бійців та російські втрати, у ворога досі немає сміливості, щоб визнати поразку та забратися геть з української землі.

«В рф уже дуже добре відчули, що таке сучасна артилерія, і у них не буде безпечного тилу ніде на нашій землі, яку вони окупували. Вони відчули, що операції наших розвідників для захисту своєї батьківщини – на порядки сильніші за будь-які їхні спецоперації.

російські солдати, ми це знаємо з перехоплення їхніх розмов, відверто бояться наших Збройних сил. 139 днів такої війни, майже 20 тижнів, так звана друга армія світу боїться українців та здатна щось робити лише на основі бездонних запасів ще старої радянської зброї.

Немає більше в них ні стратегічної сили, ні характеру, ні розуміння, що вони тут роблять – на нашій землі. Немає й крихти сміливості, щоб визнати поразку та забрати війська з української території.

Україна зможе захиститися, відбудуватися та реалізувати всі свої зовнішньополітичні цілі. Коли для цього щиро працюють мільйони людей – кожен і кожна на своєму рівні – результат буде обов'язково».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир Коваленко
Поразки рф не спостерігаю , на жаль
GloryUkraine
Срашня знаходиться на території України і те що у них шалені втрати не є приводом для них визнавати свою поразку. На своїх людей ім так само начхати як і на українців.
Мінімально, що необхідно для їхньої капітуляції це вигнати іх на кордони  2013 року. Але і це капітуляцією вони не визнають. 
Капітуляція буде як пуйло здохне.