Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 05 серпня 2022, 03:59
582
0

ВОЛКОВ: «Після війни до Прометея та Будівельника підтягнуться інші клуби»

Почесний президент ФБУ - про ситуацію в українському баскетболі

| Оновлено 05 серпня 2022, 03:59
582
0
ВОЛКОВ: «Після війни до Прометея та Будівельника підтягнуться інші клуби»
basketballua.com

Олександр Волков поділився думкою про те, як в умовах війни розвиватиметься український баскетбол.

«Зрозуміло, що сьогодні люди, які потрапили в цей страшний круговорот війни, стикаються з такими страшними втратами, які навіть важко описати словами. Тим не менше, по можливості, ми повинні думати про майбутнє. Ви знаєте, скільки було покладено сил, часу, інших ресурсів на те, щоб український баскетбол – і клубний, і збірних – був на сьогоднішньому рівні, тому, звісно, дуже хочеться його не втратити.

Слава Богу, що є такі люди, як керівник Федерації Михайло Бродський, група Коломойського, яка зараз буде займатися «Будівельником», група, яка займається «Прометеєм», люди, котрим цей вид спорту небайдужий, які його люблять. Дуже важливо, що принаймні два клуби збережуть свій рівень, гратимуть у європейському баскетболі.

Звісно, нам дещо незручно перед ФІБА, яка в усьому йшла нам назустріч, і розраховувала, що «Прометей» гратиме в Лізі чемпіонів. Але знаєте, як буває, часто інтереси клубу не перетинаються з інтересами Федерації, як представником ФІБА. І, приміром, «Прометей» вирішив скористатися запрошенням в Єврокубок, який не є змаганням ФІБА. Це клубні питання. Федерація висловила свою позицію з цього приводу. Однак це наш український клуб, який представлятиме країну в Європі. Сподіватимемося, що коли в Україні настане мир, до «Прометея» і «Будівельника» підтягнуться решта клубів, і ми матимемо повноцінний чемпіонат», - сказав Волков.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.