Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 липня 2022, 19:15
1507
0

Лех – Карабах. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Команда Артура Рудька та Георгія Цітаішвілі розпочинає єврокубковий вояж

| Оновлено 05 липня 2022, 19:15
1507
0
Лех – Карабах. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
ФК Лех

У вівторок, 5 липня, у польській Познані на «Міському стадіоні» відбудеться перший поєдинок першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому місцевий «Лех» прийматиме азербайджанський «Карабах». Стартовий свисток пролунає о 21:00 за Києвом.

Лех

 

«Залізничники» у минулому сезоні зуміли увосьме в історії стати чемпіонами Польщі, вигравши Екстраклясу вперше за останні 7 років. Відірватись від «Ракува», який завоював срібні медалі, команді нідерландського фахівця Джона ван ден Брома вдалося на 5 очок.

Найвищим досягненням «Леха» на європейській арені є виступ у Лізі Європи сезону-2010/11. На груповому раунді клуб фінішував вище за титулований італійський «Ювентус» і вийшов із групи разом з англійським «Манчестер Сіті». В 1/16 фіналу польська команда поступилася за сумою двох матчів португальській «Бразі» (1:0, 0:2).

Варто відзначити, що у складі «Леха» виступає український голкіпер Артур Рудько, який свого часу грав за київське «Динамо». Ще один «динамівець» Георгій Цітаішвілі нещодавно перейшов до клубу з Познані на правах оренди. Обидва екс-гравці молодіжної збірної України мають усі шанси опинитися у стартовому складі.

Карабах

 

Дев'ятиразовий чемпіон Азербайджану за підсумками минулого сезону оформив золотий дубль, вигравши окрім чемпіонату ще й національний Кубок. Причому виграти титул, який дозволив вийти у кваліфікацію Ліги чемпіонів, команді Гурбана Гурбанова вдалося з 19-очковою перевагою над найближчим переслідувачем.

«Карабах» – перший в історії азербайджанський клуб, який пройшов у груповий етап Ліги чемпіонів, що вдалося зробити в сезоні 2017/18. Історію країни «Скакуни» вже переписали, тепер вони хочуть досягти нових успіхів на міжнародному рівні. Українців у складі азербайджанського клубу немає.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Лех» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.18 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Лех»: Рудько – Перейра, Шатка, Милич, Ребошу, Карлстрьом, Квеквескірі, Амарал, Цітаішвілі, Сікора, Ісхак.

«Карабах»: Магомедалієв – Вешович, Медина, Мустафазаде, Байрамов, Караєв, Озобич, Андраде, Каді, Зубир, Овусу.

5 липня, вівторок

«Лех» – «Карабах»
Познань. «Міський стадіон». 21:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
Parimatch  
  • 2.18
  • 3.30
  • 3.30
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.