Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 03 липня 2022, 04:10
796
0

Шон О'Меллі – Педро Муньос. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 276

| Оновлено 03 липня 2022, 04:10
796
0
Шон О'Меллі – Педро Муньос. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Шон О'Меллі (праворуч) та Педро Муньос

Бій відбудеться 3 липня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на T-Mobile Arena і стане частиною головного карду PPV-турніру UFC 276. Орієнтовний початок бою – 05:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

13-й номер рейтингу найлегшої ваги UFC Шон О'Меллі (15-1) зіткнеться з 9-м номером рейтингу Педро Муньосом (19-7, 1 NC).

Після єдиного фіаско в ММА у серпні 2020 року на UFC 252, коли О'Меллі був нокаутований Марлоном Верою, «Цукор» видав приголомшливий 2021 рік. З березня по грудень він нокаутував Томаса Алмейду, Кріса Моутіньо та Рауліана Пайву.

Муньос програв чотири з останніх п'яти поєдинків, але програвав лише гучним іменам. Після поразок Алджамейну Стерлінгу та Френкі Едгару, Муньос виграв у Джиммі Рівери, щоб потім поступитися Жозе Альдо та Домініку Крусу у грудні на UFC 269. Усі п'ять цих боїв пройшли повну дистанцію.

Прогноз на бій

На боці молодшого і голоднішого О'Меллі перевага в зрості та ударній техніці. Високий, рухливий, швидкий та нестандартний ударник О'Меллі, ймовірно, домінуватиме на ногах.

Шлях Муньоса до перемоги - спробувати щось зробити на землі. Але О'Меллі непоганий у захисті від тейкдаунів, так що, як мінімум, більшу частину часу ветерану доведеться битися у стійці. Муньос відверто здав, але все ще небезпечний у стійці і може періодично створювати проблеми для О'Меллі, але в цілому Шон, якщо буде акуратним, то з дистанції може переграти візаві. Фінішувати Муньоса ще нікому не вдавалося, у О'Меллі досить непогані шанси стати першим, хто це зробить, але прогнозуємо, що Педро не дозволятиме супернику надто вже господарювати в клітці, і вистоїть.

Перемога О'Меллі за очками

Parimatch  
  • 1.31
  • 3.65
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.35
  • 51
  • 3.13
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.