Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 червня 2022, 18:07
77
0

Антиекспрес як спосіб ставки, його плюси та мінуси

Що таке антиекспрес і як на нього ставити, щоб виграти

| Оновлено 30 червня 2022, 18:07
77
0
Антиекспрес як спосіб ставки, його плюси та мінуси

Практично будь-якому, що грає на ставках, використовуючи такий інструмент, як експрес, точно стикався з ситуацією: зібрано відмінну добірку, все начебто "заходить", але раптом 1, здавалося б, чи не найпрохідніша ставка програє - і через її горить весь ланцюжок. Чимало тих, хто через це, розчарувавшись, взагалі йде з беттінга. Намагаючись запобігти такому і зберегти, утримати сильніше клієнтів, все більше серйозних суб'єктів грального ринку починають пропонувати такий продукт, як антиекспрес.

Що таке антиекспрес?

Назви можуть змінюватись. Але, головне, суть: заклад буде вважатися виграшним навіть у тому випадку, якщо один з елементів підвело. У такій ситуації це не обнулитиме суму, і дозволить виграти. Нехай навіть ця цифра буде набагато, іноді в рази нижче, ніж при стандартній "мульті-ставці" - але ж ймовірність того, що буде зараховано, так само зростає кратно, а ризики для гравця падають. Втім, не варто думати, що ця якась благодійність із боку букмекерських контор. Ті тому десятиліттями і навіть століттями тримаються на плаву, що ніколи не працюють собі на збитки. Тож і ця пропозиція їм, зрештою, аж ніяк не б'є по кишені.

Переваги та недоліки антиекспресу

Недоліки

  • І так була маржа, що й складає прибуток букмекера, а тут вона ще більше зростає.
  • Багатьом не подобається, що гравець фактично грає проти самого себе, ставлячи діаметрально протилежно своїм аналітичним висновкам – адже складно уявити ситуацію, коли хтось складає свідомо програшні експреси.
  • Щоб претендувати на гарну вигоду, потрібно шукати гідний коефіцієнт для "антиекспресу", і, отже, ставити проти тих матчів, де є висока ймовірність виграшу.

Переваги

  • Психологічний комфорт: гравцеві здається, що навіть коли зібраний ним експрес програє, що було зібрано хороший варіант.
  • Якщо не скупитися і грати по 2 ставки в 1-му експресі, правильно все прораховуючи, то можна отримати майже в будь-якому випадку результату хороший коефіцієнт і, значить, виграш.
  • Деякі вважають за краще, навпаки, зібрати величезний експрес, включивши туди "сміттєві", найнижчі коефіцієнти, а потім просто сподіватися на сенсацію хоча б у одному з включених до ланцюжка матчів.
  • Є гравці, що вважають за краще страхуватись при антиекспресі. У 1 ігровий день вони укладають кілька парі, а другого дня залишають 1-2 парі. Якщо в перший день "заходять" усі вибрані варіанти виграють, решту можна поставити "назад", як уже антиекспрес.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.