Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 28 червня 2022, 07:04
5491
8

Росіяни влучили ракетами по торговому центру у Кременчуці

На жаль, є загиблі та постраждалі

| Оновлено 28 червня 2022, 07:04
5491
8
Росіяни влучили ракетами по торговому центру у Кременчуці
twimg.com

Рашисти атакували крилатими ракетами Кременчук та Полтаву. У Кременчуці влучили по торговому центру, розташованому неподалік вокзалу. Про це повідомив голова військової адміністрації Дмитро Лунін.

«У Кременчуці попадання у цивільний об'єкт. На жаль, є постраждалі», – написав він.

Також прокоментував акт тероризму з боку росії мер Кременчука Віталій Малецький.

«Ракетний удар по Кременчуку припав у дуже людне місце, яке на 100% не має відношення до військових дій. Є загиблі та постраждалі», - написав він.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що в торговому центрі на момент ракетного удару було понад тисячу цивільних.

«Полтавщина, Кременчук. Окупанти вдарили ракетами по торговому центру, де було понад тисячу цивільних. ТРЦ горить, рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв неможливо навіть уявити.

Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише спроба людей жити нормальним життям, що так злить окупантів.

росія продовжує зганяти своє безсилля на пересічних громадянах. Сподіватися на адекватність та людяність з її боку марно», - написав Президент України.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dnepryanin
твари конченые 
GloryUkraine
Я все розумію, Україна гуманна країна і не хоче завдавати шкоди цивільному срашистському народу, але  іншого виходу нема як починати стирати з лиця землі все що можна дістати запоребріком.
Перебачайте за таке, але як інакше зупинити цю мразоту?
Vitaliy88
Їх навіть людьми не можна назвати гірше тварин і нациків. Після таких ударів по цивільній структурі, вже і Европа і НАТО повинні розуміти, що треба дати зброю яка дасть змогу знищити територію русні, а не лише для захисту. Цих хворих треба навіки закрити у їхній параші і викинути з усіх організацій світу