Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 червня 2022, 12:08
89
0

Особливості та переваги ставок на баскетбол

Як бетторам вибирати відповідну для себе ставку на гру

| Оновлено 24 червня 2022, 12:08
89
0
Особливості та переваги ставок на баскетбол

Баскетбол стабільно тримає статус одного з найпопулярніших літніх видів спорту - і для самостійної гри в нього, і для перегляду матчів, ну і для ставок. Тим більше що, реагуючи на попит, букмекери пропонують повноцінну лінію не тільки на НБА, а й на матчі багатьох європейських чемпіонатів, що дозволяє бетторам вибирати відповідну для себе ставку на гру.

Особливості ставок на баскетбол

Здебільшого гравці обирають для своїх парі події у рамках НБА. Це найпопулярніші та найцікавіші події у всьому світі, з телеаудиторією, що налічує десятки мільйонів людей у ​​всіх куточках Землі. Але при цьому складно стежити за тим, як розвиваються матчі через різницю в часі. Тому досвідчені гравці вважають за краще використовувати матчі Єдиної Ліги, тим більше, що про неї та інформацію російською мовою знайти можна простіше. Або "працюють" за менш рейтинговими першостями, де контора може і не мати повноцінного, грамотного експерта, і де можна, підловивши помилку букмекера, зробити "валуйну", цінну ставку.

Переваги ставок на баскетбол:

  • Широкий розпис. Букмекери забезпечують як лінії на результат, а й у різні тотали з широкої амплітудою, на фори обох противників - як із " плюсом " , і з " мінусом " . У результаті беттор може підбирати собі під свій смак парі, що здається досить прохідним, і при цьому або залишається відносно високим коефіцієнтом, або з тими або іншими видами страховки ставок;
  • Велика кількість ігор за сезон. Матчі у розпал чемпіонату проводяться буквально щодня – що у північноамериканській НБА, що у європейських турнірах. У результаті залишається просто потерпіти влітку, коли справді часто мало подій. Зате вже з осені матчі відбуваються щодня, причому у різний час – кожен може знайти поєдинки на той час, що зручно.
  • Доступ до перегляду. Випливає із попереднього: матчі проходять практично у будь-який час у форматі 24/7. Тим більше, що є трансляції і на інтернет-ресурсах, і, з високою якістю картинки та звуку, прямо на сайтах провідних букмекерських контор у режимі "лайв";
  • Велика кількість статистики. Американці люблять різні підрахунки, і ведуть їх у всіх можливих аспектах НБА. Поступово цю традицію почали копіювати і Старому Світі. Отже, можна без особливих проблем знайти масу перевірених даних для аналізу.

Баскетбол як сфера для ставок має єдиний недолік – динамічний розпис у лайв-ставках, що пояснюється тим, що в матчах і події змінюються дуже швидко. Але, при належній спритності та реакції, можна розмістити вдале парі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.