Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 червня 2022, 14:30
60
0

Види ставок на гандбольні поєдинки

Які типи парі можна знайти на гандбол у лініях більшості контор

| Оновлено 20 червня 2022, 14:30
60
0
Види ставок на гандбольні поєдинки

Гандбол не дуже популярний - у порівнянні з тим же баскетболом і особливо футболом. Але все ж таки це командний вид спорту, і у букмекерів розроблено традиційно широкий вибір ставок у лінії.

  • Вихід. Це більш ніж стандартна лінійка "1х2", коли потрібно вибирати перемогу однієї з двох команд або нічия. Причому на останню версію результату коефіцієнти традиційно високі. Адже результативність гандбольних матчів у більшості випадків досить висока, і не часто колективи при цьому можуть триматися нарівні з кількістю забитих голів. Це не футбол, коли може просто "не заходити" м'яч у ворота, дуже багато моментів створюється.
  • Фора – ставка, в якій можна потрапити у підсумковий розрив за рахунком у поєдинку. Як і в інших видах спорту, це заклад може бути плюсовий, коли беттор вважає, що букмекер допускає недооцінку можливостей аутсайдера, і мінусової, коли лідер реально аж занадто сильний, так що ставка на його перемогу не привабливий. Тоді розташовується парі на перемогу над номінально слабшим суперником із великим (наскільки - це і визначає фора) відривом по рахунку. Причому може бути фора на повний поєдинок, так і на окремий тайм.
  • Тотал. Ставка результативність команд. Приймають ставки на загальний тотал, тобто на те, скільки заб'ють обоє супротивників за весь матч. Нерідко доступні і "індивідуальні" на конкретну команду. Доступні і розписи на окремі тайми, цілісні та дробові, в основному з часткою "0,5". Як варіант можуть називати лінію як "Голи обох команд". Сенс теж не змінюється, суть у тому, скільки заб'ють обидва супротивники. Одне застереження: тут не може бути за замовчуванням щось індивідуальне.
  • Точна різниця у м'ячах. У цій лінії прогнозують конкретний відрив за підсумковим рахунком. Як правило, вибирається не конкретна кількість очок, а його діапазон, наприклад, 1-5 або 6-10 голів. Окремий варіант - "трьохколійний", тобто такий, коли можна поставити на точний розрив за підсумковим рахунком. Тобто менше 9, більше 9 або 9;
  • Комбоваріанти. Щось, складене із зазначених вище. Як правило, беруть вихід з тим чи іншим тоталом. Цікавим можна назвати в даному варіанті те, що, порівняно зі звичайними, звичними лініями, будуть підвищені котирування, що робить їх використання привабливішими для азартних гравців.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Серія А забезпечила собі 5 місць у Лізі чемпіонів на наступний сезон
Футбол | 19 квітня 2024, 07:23 4
Серія А забезпечила собі 5 місць у Лізі чемпіонів на наступний сезон

Італія точно не опуститься нижче другого місця за підсумками сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.