Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 19 червня 2022, 02:10
653
0

Дональд Серроне – Джо Лоузон. Прогноз і анонс на бій (скасований)

Спів-головний бій турніру UFC on ESPN 37

| Оновлено 19 червня 2022, 02:10
653
0
Дональд Серроне – Джо Лоузон. Прогноз і анонс на бій (скасований)
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 19 червня в Остіні (штат Техас, США) на арені «Moody Center» і стане ко-мейн івентом турніру UFC on ESPN 37. Орієнтовний початок бою – 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У легкій вазі очікується цікава битва двох ветеранів Дональда Серроне (36-16, 2 NC) та Джо Лоузона (28-15), у яких на двох 33 післяматчові бонуси UFC. Їхній бій мав відбутися ще 8 травня на UFC 274, бійці навіть зважилися, але в день поєдинку їхня зустріч у октагоні була скасована через хворобу Серроне.

Серроне востаннє перемагав понад три роки тому, в останніх шести поєдинках він зазнав п'яти поразок, і один бій був визнаний таким, що не відбувся, після початкового нічийного підсумку. Серроне повернеться після того, як у травні минулого року він був нокаутований у першому раунді Алексом Мороно.

У Лоузона була серія з трьох поразок, але у своєму останньому поєдинку він перервав її, нокаутувавши за півтори хвилини Джонатана Пірса. Щоправда, той бій відбувся ще у жовтні 2019 року, і перед цим Лоузон не бився 18 місяців.

Прогноз на бій

Бій двох ветеранів на спаді, кожен із яких за свою довгу кар'єру отримав багато шкоди здоров'ю. Вважаємо, що бій проходитиме у стійці, де кращий арсенал має Серроне. Та й на землі «Ковбой» навряд чи виглядатиме набагато гіршим за свого опонента.

До того ж, дуже довгий простій є великим мінусом Лоузона, набагато активніший в останні роки Серроне все ж таки, як-не-як на ходу, попри невдачі. Незважаючи на явну «пробитість» ветеранів, прогнозуємо повну дистанцію з кінцевим вердиктом суддів на користь Серроне.

Перемога Серроне за очками

Parimatch  
  • 1.57
  • 2.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.58
  • 2.41
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.