Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 червня 2022, 13:28
2662
4

ГЕРАСКЕВИЧ: «Виття на болотах країни бомжів виходить на новий рівень»

Український тренер поділився думкою про російську легкоатлетку

| Оновлено 11 червня 2022, 13:28
2662
4
ГЕРАСКЕВИЧ: «Виття на болотах країни бомжів виходить на новий рівень»
Instagram. Михайло Гераскевич

Тренер збірної України зі скелетону та бобслею Михайло Гераскевич прокоментував відкритий лист росіянки Марії Ласіцкене голові МОК Томасу Баху.

«Жаби та гадюки. Виття на болотах країни бомжів та ґвалтівників починає виходити на новий рівень. Санкції працюють.

Видатна, але ніяк не шанована, капітан оркських сил московії, довірена особа х###а на виборах 2018-го, за сумісництвом Марія Ласіцкєне, після понад 100 днів широкомасштабного вторгнення рашистських окупантів на святу землю України, згадала абетку та написала своє звернення до відомого своєю любов’ю до х###а, президента Міжнародного олімпійського комітету, громадянина Німеччини Томаса Баха.

У своєму відредагованому скабєєвою та соловйовим зверненні Марія дуже нагадує свою тезку, кобилу вічно сумного коня, алкашку захарову.

Один стиль: «Ми ні ф чьом нє вінаватиє, фсьо нє так, как ви думаєтє, ізвінітєсь пєрєд намі і пустітє руськіх спорсмєнаф на сарєвнаванія».

При цьому, Марія взагалі не звертається до х###а, довіреною особою котрого була на виборах 2018 року і має пряме відношення до його перебування на посаді президента, з вимогою припинити війну в Україні, припинити ґвалтування, грабування та вбивство українців. Ні, вона ж поза політикою.

Марія забула згадати, що вона є капітаном зс рф і має найпряміше відношення до геноциду українського народу, котрий продовжується і на даний момент. І навіть не відмовилася від військового звання. Про військову пенсію ж дбає.

Марія зовсім не згадує, скільки медальок, орденів та премій отримала у кремлі з рук місцевого недопалка за просування рашистської пропаганди у світі через спорт.

Марія вимагає лише те, що вигідно болотяним біляспортивним істотам, котрі мовчать про війну та виставляють у своїх соцмережах лише фото своїх срак та цицьок зі стадіонів, в той час, коли українські спортсмени вимушені замість тренувань сидіти у бомбосховищах, вмирати на війні, захищаючи свою землю, своїх рідних та близьких.

Марія – стрибаюча жаба, котра... Ну ви всі й так зрозуміли...

Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава українській нації!», - сказав Гераскевич.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
adidas777
З кожним словом згоден!Жалюгідна брехлива жаба!
K 12
Думаю эту тварь и по имени не стоит называть, всё это говно болотное не заслуживает чтоб его называли по имени да ещё и с большой буквы.Смерть и только смерть этим " не виноватым,как мы думаем"!
pushkarom
Навіть додати немає що, все по ділу.