Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2022, 16:33
161
0

Ставки на гейми у тенісі

Які основні види парі можна знайти у лінії?

| Оновлено 31 травня 2022, 16:33
161
0
Ставки на гейми у тенісі

У тенісі базовою одиницею вважається гейм. Під ним розуміють розіграш очка в сеті на подачі одного із супротивників. Вважається, що потрібно брати максимально тенісистові всі свої подачі, і спробувати відібрати очки і тоді, коли противник подає. Рахунок йде незвично: 15, 30, 40 і, нарешті, гейм, коли виграється 4-й розіграш. Але за рахунку 40:40 активізується інше правило: гейм спортсмени грають до моменту досягнення різниці у 2 розіграші. А 6 геймів, що виграв, беруть і сет - але з умовою, що потрібна різниця в 2 гейми, а при 6:6 переможець визначається в тай-брейку. На це можна ставити і в прематчі, і в режимі "лайв". Які основні види парі можна знайти в лінії?

Кількість очок у першому геймі

Для перемоги гравцеві потрібно чітко передбачити кількість розіграшів у стартовому геймі. Звичайно ж, вгадати точну кількість складно, тому використовують "тотал", тобто поріг, як правило, 5,5 очка. Для того, щоб "зайшло" більше, потрібно, щоб 1-й гейм завершився не менш ніж 40:30 на користь будь-якого з противником (тобто щоб у ньому тенісист, що програв, виграв як мінімум 2 розіграші).

Ставки на брейки

Під брейком розуміють перемогу у геймі на чужій подачі. Як правило, букмекери пропонують вгадати тотал брейків як у матчі, так і в конкретному сеті, або в конкретного учасника. Можна знайти парі на те, хто з тенісистів зробить їх у матчі. Фахівці радять використовувати цю лінію для "live"-ставок, якщо виходить переглядати обраний поєдинок у прямому ефірі та об'єктивно оцінювати настрій та форму суперників.

Ставка на перемогу у геймі

Щоб не було суперечок, букмекери чітко нумерують по порядку гейми. І треба правильно спрогнозувати переможця саме того гейму. Але в режимі онлайн доступний варіант "хто виграє наступний гейм".

Гонка по геймах

Не найпопулярніший, але цікавий варіант ставки. Окремі букмекери пропонують своїм клієнтам визначити, який тенісист у тому чи іншому сеті виграє першим вказане геймів – наприклад, "Хто першим виграє 3 гейми?". Як рекомендують досвідчені гравці, варто перед тим, як ставити, дізнатися, з чиєї подачі почнеться сет - все ж таки на ньому завжди легше брати гейм, особливо на чоловічих змаганнях, що проходять на так званих "швидких кортах". Якщо вдасться швидко зорієнтуватися, то на таких видах парі онлайн можна непогано отримувати дохід у режимі реального часу.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.