Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2022, 12:22
43
0

Стратегії ставок на біатлон

Біатлон для беттінга, як перспективне поле для ставок

| Оновлено 31 травня 2022, 12:22
43
0
Стратегії ставок на біатлон

У біатлоні можна ставити із чималим прибутком. Але для цього потрібно, по-перше, проводити ретельну підготовку до кожної гонки, по-друге, бажано дотримуватися тієї чи іншої стратегії. Їхні експерти радять як мінімум кілька - так, це досить стандартні моделі, що прийшли з математики, але при правильному використанні біатлон для беттинга може стати дуже перспективним полем для ставок.

Класичний наздогін

Щоправда, є відмінність: можна помітити цю стратегію не лише конкретного спортсмена, а й збірної країни. Суть не змінюється, гравцеві потрібно обов'язково зробити вибір на користь одного біатлоніста (або команду) і грати на його перемогу. Якщо вибирати не когось із основних лідерів, то допускається в рамках цієї стратегії і ставки на потрапляння до трійки призерів. Благо, що коли йде Кубок Світу, то розклад сезону насичений і різні заїзди проводяться майже щодня. Так що за 1 тиждень буде достатньо стартів, щоб гравець, використовуючи "наздогін", все ж таки в результаті досяг успіху. Головне - використовувати як об'єкт свого парі не когось із аутсайдерів, а того, хто здатний реально боротися за хоча б за призові місця. Експерти радять придивлятися до тих, хто цього сезону тримається в топ-10 найкращих. З урахуванням специфіки цього виду спорту, однаково стосовно таких коефіцієнти на перемогу будуть високими, крім хіба що основних лідерів. Ваш спортсмен чи команда в будь-якому разі боротиметься за призові позиції, тому шанси на успіх непогані. Але обов'язково треба вміти правильно розподіляти свій банк. Швидше за все, програші будуть, і, можливо, далеко не 1. Потрібно бути готовим збільшувати номінал парі, і робити такі цикли, доки не буде перемоги.

Тотал промахів

В основі тактики – теж наздогін. Але його застосовують в особливих умовах, в рамках закладу, що розміщуються "лайв". Гравцю потрібно почекати специфічних погодних умов, коли на старті заїзду все нормально, а потім починається сніг. З урахуванням того, що біатлон - зимовий вид спорту, це не така вже й рідкість. Сніг, особливо у поєднанні із вітром, погіршують умови видимості. Букмекери реагують це, коригуючи коефіцієнти на тотал забитих голів. Котирування на "тотал менше" стають дуже високими. Тоді досвідчені гравці і беруть їх, вибираючи спортсмена, що продовжує йти без промахів, і ставлять на те, що у нього буде "тотал менше 1,5" промаху. Якщо все ж таки той почне мазати, потрібно чекати наступну таку гонку, і, за правилами наздоганяння, збільшує суму парі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 22
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.