Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2022, 11:52
85
0

Гандбол як вид спорту та сфера ставок

Широкий вибір розписів на поєдинки у гандболі: яку стратегію вибрати

| Оновлено 31 травня 2022, 11:52
85
0
Гандбол як вид спорту та сфера ставок

Не всі види спорту мають таку популярність, як у футболу – більше того, гандбол явно поступається в цьому плані і хокею з тенісом, і боксу з баскетболом. Але експерти відзначають, що і тут точно вже не нудні, зараз вистачає і майстерності, і драматизму, видовищності. Зростання популярності відзначили і букмекери - вони пропонують все більш широкий вибір розписів на ці поєдинки.

Багато хто вважає цей вид спорту якоюсь сумішшю з популярніших, баскетболу з футболом. Ціль для гравців - це, використовуючи свої руки, закинути м'яч у ворота команди суперника. Це колективний вид спорту, в нього одночасно грають 2 команди, із 7 спортсменів. Є 1 голкіпер, що більше відсилання до футболу (але тут він має ексклюзивне право перебувати в зоні перед воротами), але так званих "польових гравців", менше, лише 6. Матчі також проводиться у 2 тайми, між якими 15-хвилинна перерва. Але вони тривають рівно півгодини. Правила передбачають, що кожен, хто на майданчику (до речі, довжина має 40 метрів, а ширина - 20), може тримати м'яч у своїх руках не більше 3 секунд - потрібно передавати один одному, або набивати об поверхню.

Гандбол цікавий тим, що це динамічний вид спорту, де результат можуть вплинути різні фактори. Звичайно ж, важливо індивідуальні здібності гравців (як вони ведуть м'яч, наскільки швидко рухаються, чи вміють сильно кидати і точно і правильно пасувати), але не менш важливо і те, який тренер, які він вміє робити установки і, якщо потрібно, чи здатний коригувати, переламувати перебіг поєдинку. Деякі навіть проводять аналогії з шахи, де гандболісти розігрують комбінації, прораховуючи свої рухи так ретельно і на пару кроків уперед, як гросмейстер рухає фігурки по дошці.

У гандболі проводять чимало турнірів різного масштабу. Аж до чемпіонатів Європи та світу, а на багатьох лініях букмекерів можна знайти пропозиції і на національні першості, причому не обов'язково на рівні найвищого дивізіону. Щоправда, найширшу і найбільшу лінію контори можуть пропонують суто з їхньої головні, великі події. Втім, поступово попит на такі розписи зростає, і, отже, поступово приділяється дедалі більше уваги. При цьому тямущих експертів у букмекерів мало, і ті беттори, хто вдумливо, детально займається тематикою, цілком можуть знаходити дуже вигідні котирування на постійній основі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 3
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.