Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 03 червня 2022, 08:19
860
0

Людмила КИЧЕНОК: «Своїми перемогами хочу якось надихнути українців»

Тенісистка переживає про те, що відбувається в Україні, де триває війна

| Оновлено 03 червня 2022, 08:19
860
0
Людмила КИЧЕНОК: «Своїми перемогами хочу якось надихнути українців»
Getty Images/Global Images Ukraine. Людмила Кіченок

У третьому колі Людмила Кіченок разом із Оленою Остапенко обіграли третю сіяну пару, якій поступилися на початку травня у півфіналі турніру у Мадриді.

Спортсменка прокоментувала перемогу.

«Мені здається, матч був дуже рівний. На початку у нас виходило їх трохи притискати, але потім вони вибили нас із рівноваги та змогли повернутися в гру. До того ж ми трішки підсіли, упустивши другий сет, вони почали активніше грати. Ну, а третій сет ми вже грали гейм у гейм через те, що ми активніше грали і намагалися їх знову підтискати, вони підсіли наприкінці і не змогли подати на матч.

Загалом ми знали, що проти цієї пари нам потрібно грати активно і самим вигравати розіграші, бо вони теж намагаються за можливості до сітки бігти, грати з льоту. Але ми знали, що якщо гратимемо добре, то виграємо.

Під час турніру намагаюся взагалі не читати останнім часом, бо вже накопичилася якась психологічна втома. Щотижня граю, з моменту, як поїхала 25 лютого з Києва, то щотижня граю турніри, і вже хочеться додому повернутися, але я розумію, що поки що туди повернутися не можу і доводиться якось із цим справлятися.

Але насправді я розумію, що я не найгірший варіант, якщо брати серед усіх наших українців. Я змогла поїхати, граю в теніс, займаюся своєю справою, заробляю гроші, продовжую жити в принципі так само, як я жила раніше, тільки не можу додому повернутися. Водночас, є дуже багато людей, які в Україні, які втратили все... Я не можу взагалі скаржитися на щось, але додому вже дуже хочеться повернутися.

Граючи на турнірах, дуже хочеться якось надихнути наших співвітчизників, українців, які борються на війні. Я не уявляю, як це. Я була там один день - мало не збожеволіла. Важко розуміти, що вдома відбувається. Дуже хочу надихнути наших людей, намагатимусь щосили, щоб пройти далі», - сказала Кіченок.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.