Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 березня 2023, 01:23
4805
2

Рефері з Нової Каховки – про арешт: «Лякали, що можуть дати до 10 років»

Ірина Петрова розповіла, як її тримали за ґратами

| Оновлено 22 березня 2023, 01:23
4805
2
Рефері з Нової Каховки – про арешт: «Лякали, що можуть дати до 10 років»
Футбол 1/2/3. Ірина Петрова

Український арбітр Ірина Петрова розповіла, як її окупанти примусово тримали у в'язниці Нової Каховки.

«Я – клаустрофоб, для мене сидіти у замкнутому просторі – дуже великий стрес. По-друге, мене лякали, що можуть дати від 3-15 діб до 10 років чи навіть більше.

Ми відмовилися судити їхні футбольні матчі, а друге – я відстоювала позицію нашої країни, я була і є за Україну. Дев'ятого травня я вийшла у синьо-жовтій майці з прапором. Напевно, без футболу мені не вистачає адреналіну, хотілося якось показати.

Було дуже страшно, ти виходиш із дому та не розумієш, що може бути. Ти видаляєш усі СМС та фото, бо боїшся, що хтось прийде до тебе та подивиться якусь інформацію. Але я така людина, що нічого не видаляю. Що в мене було з початку війни, то в мене лишилося. Можливо, це сталося тому, що вони щось у мене знайшли.

Зараз у Новій Каховці, мабуть, одиниці патріотів, але мовчать, бо знають, як це може закінчитися. Я дуже переймаюся своїм містом. Там зараз спокійно, не бомбять і не стріляють, але відбувається незрозуміло що. Ти мусиш боятися, сидіти вдома і не виходити надвір. А якщо й виходити, то без телефону чи видаливши перед тим усі СМС та соцмережі. Тому що тебе можуть десь чекати. Зараз там дуже багато колаборантів, які перейшли на їхній бік.

Я сподіваюся тільки на краще, вірю в нашу силу, перемогу та ЗСУ. Це може бути не так швидко, це може бути за місяць, два, три, чотири, але я знаю, що все це буде Україна, бо нас ніхто не залишить», – сказала Петрова.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Всіх колаборантів  стріляти на місці як і ворога !Більше того після закінчення війни всі колоборанти повинні бути знищені по закону !