Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Стрільба
| Оновлено 26 травня 2022, 14:21
572
0

Олена КОСТЕВИЧ: «Ніхто не знав, чи це справді війна»

Рідні і близькі олімпійської чемпіонки не залишили Чернігів під час окупації

| Оновлено 26 травня 2022, 14:21
572
0
Олена КОСТЕВИЧ: «Ніхто не знав, чи це справді війна»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олена Костевич

Олімпійська чемпіонка Олена Костевич розповіла, як вона зустріла повномасштабне вторгнення рф:

«Я якраз була тут на зборі, зі своєю сім’єю. Така новина була як… Я не могла ні тренуватися два тижні, нічого. Був якийсь шок. Тільки дивилися новини, тільки читала новини. Було якось моторошно на це все дивитися і не могла повірити, що це насправді відбувається. Всі говорили за багато часу до цього моменту, але до кінця ніхто не вірив.
В мене одразу відмінилися всі змагання, багато людей написало у всіх месенджерах, ніхто не розумів, що відбувається в Україні. Якась «спецоперація», ніхто не знав, чи це насправді війна. Те що я бачила і відчувала, можливо, було у моїх постах в Facebook, було відчутно, що я одразу зрозуміла, що це війна. Це не просто штурм воєнних об’єктів, а це якесь горе…

Місто було повністю ізольоване тиждень. Багато людей туди прилетіло і люди дійсно виїжджали, з Чернігова більше 50 % людей виїхало. Там залишалися мої родичі – батько зі своєю сім’єю і моя свекруха. Моя друга тренер, жінка мого тренера зі своїм сином і невісткою теж там перебували. З початку воєнних дій і до кінця. Майже кожного дня я спілкувалася з усіма своїми друзями, родичами. Коли це було можливо, тому що зв’язок був не постійний. Десь тиждень було зовсім погано зі зв’язком. Якраз в той час, коли я була на чемпіонаті Європи (де завоювала золото!), взагалі не було зв’язку. Тож я тільки читала в новинах – де впала та чи інша бомба і по фото дивилася і намагалася зрозуміти, куди прилетіло», - сказала Костевич.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.