Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 травня 2022, 13:06
164
0

Види ставок на бокс

Основні варіанти розпису матчів, що визначають лінію ставок

| Оновлено 24 травня 2022, 13:06
164
0
Види ставок на бокс

Бокс завжди стає об'єктом для парі. Особливо ті поєдинки, у яких розігрується титул. Вважається, що лінія у цьому виді спорту відверто бідна, якщо порівняти з тим розписом, що виставляється на інші події зі світу спорту. Але все одно різних видів закладу достатньо - які ж були основні варіанти, які можна знайти стосовно майже будь-якого поєдинку в розписі будь-якої тлумачної контори.

  • Результат поєдинку. У будь-якому бою перше, що роблять букмекери – це насамперед виставляють ставки на можливий результат поєдинку. Звичайно ж, їх може бути 3 види – перемога одного із суперників або нічия між боксерами. Причому останній результат у бою за правилом вважається рідкістю - зате на подібне завжди виставляють високий коефіцієнт. І якщо правильно вгадати, де завершиться саме "мирним" результатом, можна за 1 раз підняти непогані суми.
     
  • Тривалість бою. Букмекери знають, що нерідко хтось із боксерів нокаутує супротивника, або поєдинок з інших причин завершиться достроково. В результаті вони встановлюють тотал раундів, а гравцям залишається правильно вгадати, насправді виявиться "більше" або менше. Як завжди, котирування можуть бути як цільними, так і дробовими, наприклад, "більше 7,5 раундів" - і для перемоги достатньо, щоб розпочався 8-й. Причому статистично це найпопулярніший вид "боксерських" ставок. Як підваріант, контори можуть пропонувати вгадати відрізок раундів, в якому все закінчиться - в 1-3 раунді, 4-6 і т.п. Для успіху достатньо, щоб у межах цього інтервалу завершиться бій.
     
  • Перемога у раунді. Цікавий варіант для ставок "Лайв". Потрібно вгадати конкретного переможця строго певного раунду (хоча ніхто не заважає зробити парі та "прематч"). Потрібно спрогнозувати, хто в цей відрізок виявиться сильнішим за вердиктом суддів: той, хто володів ініціативою, дотисне супротивника, або суперник зможе переламати перебіг поєдинку. Зате на подібні варіанти парі коефіцієнти завжди високі, і це пов'язано саме зі складністю вгадування;
     
  • На дострокове завершення бою. Досить сказати на цьому ринку "так/ні" у питанні з нокаутом або технічною поразкою у вигляді результату бою.
     
  • Метод перемоги. Як відомо, у боксі можна виграти або аж наприкінці регламентного часу, за очками, або нокаутом, або технічною поразкою, навіть дискваліфікацією. Букмекери дозволяють спробувати передбачити, як саме це станеться – і котирування дуже привабливі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.