Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 травня 2022, 12:37
277
0

БАГАТСКІС: «Хочу побачити, як гравці змінилися за ці непрості місяці»

Збірна України незабаром розпочне підготовку до відбору на чемпіонат світу

| Оновлено 24 травня 2022, 12:37
277
0
БАГАТСКІС: «Хочу побачити, як гравці змінилися за ці непрості місяці»
ФБУ

Головний тренер збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс висловився про прийдешні матчі команди у відборі на чемпіонат світу.

«Я з великим нетерпінням чекаю зустрічі і хочу побачити, як хлопці змінилися за ці три місяці. Вони були дуже непрості для усіх. Я впевнений, що це має відобразитися і на грі. Я дуже сподіваюся, що те, через що пройшли українці, стане фундаментом спортивної агресії на ігровому майданчику. Водночас, коли ти граєш за кордоном, ти перебуваєш під додатковим тиском, ти маєш доводити і демонструвати усі свої кращі якості легіонера і лідера. Я дуже сподіваюся, що цей тиск і енергія, яку витрачають наші гравці для подолання цього тиску, підуть їм лише користь у професійному рості. У статусі легіонера у попереднє вікно приїздив лише Пустовий, сьогодні це буде фактично весь склад збірної.

Я не думаю, що будуть кардинальні зміни у складі. Точно нам не допоможе Герун, у Вови є незалікована травма коліна і він має пройти лікування, він завжди з командою і готовий грати за збірну, але йому потрібна пауза. У нас є голодні молоді гравці, які, можливо, не обстріляні ще повністю за збірну, але на сьогодні вони уже повинні не лише бути у команді, ай давати результат і я у це вірю. Я хотів би, щоб гравці виходили на майданчик і грали більш жорсткіше та агресивніше, особливо це стосується гри проти Іспанії. Коли ми у другій частині матчу з ними зіграли агресивніше, від захисту, у нас багато що почало виходити», - сказав Багатскіс.

Нагадаємо, що на початку липня чоловіча збірна України з баскетболу відіграє відразу три матчі у кваліфікації до чемпіонату світу 2023. Українці проведуть дві номінальні домашні гри проти Грузії (1 липня) та Іспанії (7 липня) у Ризі, а також виїзний матч проти Північної Македонії (4-го липня) у Скоп’є.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.