Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 22 травня 2022, 04:08
276
0

Сантьяго Понзініббіо – Мічел Перейра. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний бій турніру UFC Fight Night 206

| Оновлено 22 травня 2022, 04:08
276
0
Сантьяго Понзініббіо – Мічел Перейра. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Сантьяго Понзініббіо (зліва) і Мішель Перейра

Бій відбудеться 22 травня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі «UFC Apex» і стане ко-мейн івентом турніру UFC Fight Night 206. Орієнтовний початок бою – 03:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

В аргентино-бразильському протистоянні 14-й номер рейтингу UFC напівсередньої ваги Сантьяго Понзініббіо (28-5) зійдеться з Мічелом Перейрою (27-11, 2 NC).

Понзініббіо програв два з останніх трьох поєдинків. У січні минулого року він був нокаутований Лі Цзінляном, у червні аргентинець здолав одноголосним рішенням суддів Мігеля Баесу, а в грудні знову програв роздільним рішенням суддів Джеффу Нілу.

Перейра з вересня 2020 року лише перемагає, пройшовши Зеліма Імадаєва прийомом та одностайним рішенням суддів Хаоса Вільямса, Ніко Прайса та Андре Фіальо.

Прогноз на бій

У клітці зійдуться два непогані ударники. Понзініббіо кілька років тому був би великим фаворитом у такому поєдинку, проте на сьогоднішній день «Аргентинський кинджал» затупився. Сантьяго помітно здав у фізичних кондиціях і виглядає зношеним.

Перейра є більш свіжім і різнобічним, у разі чого, він може вдатися до роботи в партері. Перейра добре тримає удар, чого не можна сказати про Понзініббіо. Ударної потужності бразильця більш ніж вистачає для того, щоб нокаутувати візаві, до того ж, у Перейри більше інструментів для перемоги, незважаючи на його часом посереднє кардіо. Тому наш вибір – це «Руйнувач».

Перемога Перейри нокаутом у 2-му раунді

Parimatch  
  • 2.20
  • 1.72
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.16
  • 41
  • 1.69
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.